Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Kíváncsi lennék arra, hogy...

Kíváncsi lennék arra, hogy aki a zsidókat utálja annak milyen személyes tapasztalataik vannak velük?

Figyelt kérdés
2010. máj. 10. 17:22
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
34%
ez engem is érdekel......nekem magyarokkal is vannak rossz személyes tapasztalataim és meg se utálom a saját népem.
2010. máj. 10. 17:27
 2/18 anonim ***** válasza:
73%

Nem utálom őket.Csak egy olyan zsidót ismertem,akiről rossz véleményem volt,mert ott csalt,ahol tudott. De ettől több nem zsidót is ismerek,aki ilyen.

Nem általánosítok.

2010. máj. 10. 17:28
 3/18 anonim ***** válasza:
65%
én nem utálom őket, valójában most akarok jobban belemerülni ebbe a témába, mégpedig azért, mert van egy érzésem, hogy Hitler egyáltalán nem cselekedett rossz dolgot, csak így van beállítva. Majd erről akarok venni egy könyvet, hogy jobban belelássak az egészbe.
2010. máj. 10. 17:29
 4/18 anonim ***** válasza:
55%
mi ez a nagy zsidó védelem?:D
2010. máj. 10. 17:30
 5/18 anonim ***** válasza:
79%

nem kell erre kihegyezni, hogy személyes kapcsolat, természetesen vannak normális zsidók is akiket pl többre tartok mint egy nem zsidót.itt arról van szó, hogy a vallásuk a gyűlöletre épül, a cionizmus 1897 es megszületése óta pedig világuralmi törekvéseik vannak. nekik köszönhető az első vh második szakasza, és ebből következően a második. zsidó oligarchák uralják a világ jelentős részét, illetve jelenleg is népirtást folytatnak meg nem történt történelmi esemény mögé bújva

http://www.youtube.com/watch?v=13UIMQAaE8U

2010. máj. 10. 17:31
 6/18 anonim ***** válasza:
2010. máj. 10. 17:34
 7/18 anonim ***** válasza:
72%
zsidókat a többség utálja
2010. máj. 10. 17:40
 8/18 anonim ***** válasza:
34%
Szerintem semmilyen!!!
2010. máj. 10. 17:47
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
Könyvelő vagyok, egy ügyfelünk (Bauer) a legsmucigabb, mindig késik a díjjal, pedig nekik kell a legkevesebbet fizetni. Az egyetlen akinek sosem tetszik az összeg, folyton akadékoskodik valamiért, hogy ne kelljen annyit fizetniük. Nyíltan zsidók, nem is tagadják. A többiekkel semmi probléma. Most akkor antiszemita vagyok??
2010. máj. 10. 18:04
 10/18 anonim ***** válasza:
35%
Személyes tapasztalat: Olvasta a kurucinfón.
2010. máj. 10. 18:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!