Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Mi történne ha az emberek nem...

Mi történne ha az emberek nem vállalnának tömegesen gyereket?

Figyelt kérdés
Megszűnne a kizsákmányolás?
2017. febr. 21. 15:54
1 2 3 4 5 6
 51/55 A kérdező kommentje:

Én nem azt mondom,hogy minden vállalkozó ilyen,de sok ilyen is van,aki mások kihasználásából él.

Sok múlik a szerencsén is,ki hová született,milyen anyagi javakat hagynak rá.

Ha nincs tőkéd,sosem fogsz tudni vállalkozni.

Na meg idővel a pénzből pénzt csinálni már nem nehéz.

A semmiből elérni egy minimálisan jobb életet is viszont nagyon nehéz.

2017. febr. 21. 19:29
 52/55 A kérdező kommentje:

Én nem irigylem a családokat.

Én sosem élnék ilyen létformában.

A kérdés nem is erre vonatkozott,hanem arra,hogy miért vállalnak emberek gyereket,akkor is,ha szinte semmijük nincs.

2017. febr. 21. 19:30
 53/55 A kérdező kommentje:

Ja,persze annyit ér.

Hát szerintem sokkal többet ér egyes alkalmazottak munkája,mint amennyit kapnak érte.

Magyarországon pl csak egy nagy szűk réteg keres annyit,amiből kényelmesen meglehet élni.

A többség vegetál.

Persze ez nem minden országban van így.

Németországban pl egy takarító is jobban él,mint itt egy diplomás,mert ő jó helyre született.

Erre mondom,hogy sok minden szerencse kérdése,és a rendszert elég nehéz megváltoztatni,én nem is akarom.

Nekem nem lesz gyerekem.Azok,akik viszont gyereket terveznek nem értem minek teszik ki a gyereküket egy ilyen semmilyen,elnyomó rendszernek.

2017. febr. 21. 19:34
 54/55 anonim ***** válasza:

"Ha nincs tőkéd,sosem fogsz tudni vállalkozni.

Na meg idővel a pénzből pénzt csinálni már nem nehéz. "

Ebbol is latszik hogy fogalmad sincs semmirol. Nem penzt nehez szerezni, hanem olyan otletet es tudast, amire vallalkozast lehet alapitani.

Te akkor sem tudnal egy mukodo vallalkozast letrehozni ha adnanak neked szazmilliot ajandekba.

2017. febr. 21. 19:54
 55/55 anonim ***** válasza:

"Németországban pl egy takarító is jobban él,mint itt egy diplomás,"

En a fenet jobban :)

2017. febr. 21. 19:55
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!