Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Mi történne ha az emberek nem...

Mi történne ha az emberek nem vállalnának tömegesen gyereket?

Figyelt kérdés
Megszűnne a kizsákmányolás?
2017. febr. 21. 15:54
1 2 3 4 5 6
 31/55 anonim ***** válasza:

utolsó : hidd el a szegények nagy része is tudja ezt.

én magam is szegény vagyok, pontosan tudom mennyit keresnek a munkámon a gazdagok.

mit csináljak?

nincs tőkém hogy vállalkozzak.

könnyű okoskodni teli zsebbel arról hogy milyen hülyék a szegények...

2017. febr. 21. 18:06
 32/55 anonim ***** válasza:
0%

"Nekem is van diplomám."

Ugyan. Kizsákmányolásról a képzetlen buta prolik szoktak ilyen stílusban okoskodni.

2017. febr. 21. 18:08
 33/55 anonim ***** válasza:
0%

"pontosan tudom mennyit keresnek a munkámon a gazdagok. "

Ugyan Balázska, a te egy alkesz munkanélküli élősködő vagy, inkább koszond meg az adófizetőknek hogy eltartanak!

A betanított burgerforgató melódon nagyon kevés hozzáadott érték keletkezett, ennek megfelelően volt csekély a haszon amit hajtottál.

2017. febr. 21. 18:10
 34/55 A kérdező kommentje:

A szüleim mind alkalmazottak,nem diplomásak.

És látom mennyire kizsákmányolják őket a munkaadók.

A lényeg,hogy nekik hozd a hasznot,ennyi röviden és tömören.

2017. febr. 21. 18:13
 35/55 A kérdező kommentje:

Nézd,attól,mert pl valaki hasznos tagja a társadalomnak,vagy magasabb szinten lévő,az nem mentség arra,hogy másokat kizsákmányol.

Tudod van,akinek a szemetet is össze kell szedni,utakat sepereni,stb,ahhoz,hogy valaki a menő autójával az úton végig mehessen.

Eleve a gyerekvállalás is egy lutri,mert hiába képzettek valakinek a szülei,még lehetnek buta gyerekei.

Arra nincs garancia,hogy kinek születik jó minőségű utódja.

Létezik társadalmi szolidaritás is a világon,csak sajnos kevés emberben.

2017. febr. 21. 18:31
 36/55 anonim ***** válasza:
Sokkal hamarabb többségbe kerülnének a (most még) civilizált országokban a cigányok, négerek, arabok.
2017. febr. 21. 18:38
 37/55 anonim ***** válasza:

"nekik hozd a hasznot"

Még anyádéknak, mert gondolom nem ingyen dolgoznak, hanem fizetésért.

Kérdezd már még egyszer őket, hogy a munkájukhoz mit biztosít a munkaadó?

2017. febr. 21. 18:40
 38/55 A kérdező kommentje:

Nyilván,aki a csúcs tetején áll,előnyökkel indul,annál a gyerekvállalás nem elsősorban anyagi kérdés.

De vannak olyanok is,akik akkor is vállalnak gyereket,ha jó eséllyel tudják,hogy ugyanolyan szenvedés lesz az életük,mint az övék.

2017. febr. 21. 18:40
 39/55 anonim ***** válasza:
# 34: A szocializmus bukása óta tényleg ez a kialakult helyzet. Én is diplomás vagyok és bár elüthetném az életem mondjuk műszaki oktatóként, mégsem azt teszem. Hanem a trópusi paradicsomokban keresek új életteret és például önellátó leszek, ami voltam itthon is. Nekem több boldogságot okoz ha mondjuk napelemmel jutok áramhoz, mint az hogy havonta hányingert kapjak az áramszámláktól aminek minden betűje szintén a kizsákmányolásról szól. És a többi részletkérdéssel is hasonló a helyzet, például a munkavállalással. Tehát nem biztos hogy az a luxus életmód amit annak hiszünk, vagyis az európai munkavállalói sors. A hazai meg végképp nem, hisz kb. a harmadát keresi a magyar mondjuk az osztrák béreknek. És elérkeztünk ahhoz a kérdéshez, hogy a magyar emberben van egy olyan tulajdonság ami kevés más nemzetben van meg: Az hogy ha megszorult vagy szegény embert észlel akkor előtör belőle a ragadozó hogy rávesse magát.
2017. febr. 21. 18:42
 40/55 anonim ***** válasza:

Tegyük fel kitalálok valami jópofa terméket. Van pénzem, veszek gépeket, kitalálom a gyártást, berelek egy telephelyet, elintézem a bürokráciát, kitalálom a marketinget, megszervezem a piacra jutást, tisztázom a jogi körülményeket, és persze a saját vagyonom teszem kockára.

De kell néhány betanított melós, akinek adok munkaruhát, szerszámot, elmondom neki hogy milyen mozdulatokat milyen sorrendben csináljon.

És akkor a betanított melós tényleg azt képzeli hogy ő termeli a profitot, mert meghúz 3 csavart?

Hát a nag, lofaxt. Én termelem a profitot, mert az én szellemi termékem az egész cég, az én anyagi és erkölcsi kockazatom.

Siránkoztok hogy ki vagytok zsákmányolta? Röhej. Inkább nem csinálok céget, melom akkor is van, ti viszont ehen haltok, mert semmi értékes dolgot nem tudtok, csak azt a 3 csavart meghúzni, azt is csak akkor ha valaki megmutatja hogy kell....

2017. febr. 21. 18:47
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!