Mi történne ha az emberek nem vállalnának tömegesen gyereket?
Én azt látom,ahogy egyre nagyobb a luxus kínálata,annál nehezebb lesz az élet.
Mert megy a harc a luxusért.
30-40 éve még nem volt ilyen luxusra lehetőség,mint ma,és ahogy megyünk előre az időben egyre jobban fog fejlődni a technika,és mindennek meglesz a vaskos ára.
És hát mindenki,egyre többen luxusban akar élni,és ehhez másokat kell kihasználni.
Nem fizetik meg az embereket,sőt örüljenek,ha még dolgozhatnak 4 órára minimálbérre bejelentve.
Bezzeg,akik nem dolgoztak semmit,azok még nyugdíjakat is felvesznek,és még öreg korukban is élvezik az életet,másoknak meg a temető jut.
Ez baromi igazságtalan.
500 éve még az volt gazdag,aki tiszta ruhában járhatott,húst,gyümölcsöt evett minden nap.
Ma meg mindenki tökéletes testet akar,ami pénzbe kerül,60 éves koráig akar szexelni 20 évesekkel,akiknek tökéletes testük van,ami elég sok pénz.
Drága ruhákat,ékszereket akarnak.Utazni rengeteg helyre.
Drága hobbikat szeretnek.
Ezek kiéléséhez viszont sok embertől el kell venni.
Hát ha meg is szűnik az a bizonyos kizsákmányolás, 30 év múlva újrakezdik, hiszen nem lesz egy épkézlább fiatal sem, aki megtermelné a nyugdíjadat.
Mondjuk így sem, hiszen rég kevés gyerek születik.
Egyébként amíg betanított munkát célzol meg, persze, hogy kizsákmányolnak. Hiszen az olyan munka, amit bárki el tud végezni. Szó szerint, szinte bárki. Ezért ha túl nagyok az elvárásaid, találnak mást, akinek alacsonyabb.
Ennek a kivédése céljából érdemes lenne mondjuk szakmát tanulni, hogy ne legyél bármikor helyettesíthető.
Továbbra is tartom: a saját életem fontosabb a politikusok leténél. Ahogy nézem fordítva is így gondolják. De miért tartanám mások boldogságát előrébb a magaménál? Hiszen nem az ő életét élem, hanem a sajátomat.
Ez a felvetés kicsit arra hajaz, mint amit egyszer valaki ideírt, hogy jót tenne a világnak egy nagy háború, ami kipusztítaná az emberiség bő felét-kétharmadát. Azt írta, nem baj, ha ő is meghal, de a világ (szerinte) jobb lesz.
Kérdem én: ennyit ér az életed? Képes lennél politikai eszköznként felhasználni az életed, magánéleted? Jól bebizonyítod a másiknak az igazad, közben magadat teszed tönkre. Great:D
Egy betanitott munkast hogy lehet kizsakmanyolni? Minimalis erteket allit elo szerencsetlen, orulhet a munkaltatoja ha a munkaberet megtermeli.
Szerencsere betanitott melos keves van, az emberek tobbsege ertelmes munkat vegez, eleg sokan jo fizetesert.
Talan tanulni kellett volna, es akkor nem xopnatok betanitott meloskent.
Én egy gyereket szeretnék.Őt igyekeznék a legjobban nevelni,mindent megadni amit tudok.Pl lakáskasszát már nyitottunk neki,pedig még meg sem született.
Szerintem ha mindenki csak 1 gyereket vállalna,már az is nagyon jó lenne.Fokozatosan csökkenne a népesség,ami nem hátrány.És 1 gyereket azért csak jobban el tudnának tartani a szülők,mint többet. Jobb élete lenne annak az egynek,mintha lenne még 2-3 testvére,akivel mindenen osztozniuk kell.
Sokak vállalnak be egy apró lakásba, kevés pénzzel sok gyereket..Aztán a gyerekek egy szobában nőnek fel, hamar dolgozniuk kell menni,hogy be tudjanak segíteni a szülőknek.Tanítattásukra se nagyon futja majd.
De ha csak egy gyerek van,neki lehetne saját szobája, tanulhatna kicsit tovább stb..
Nyugdíj?
Ha nem vonnának ennyi adót,akkor mindenki öngondoskodhatna magáról.
És nem kellene a sokgyerekes családokra sem ezért pénzt költeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!