Mi történne ha az emberek nem vállalnának tömegesen gyereket?
Itt most nem feltétlen csak a magyarokra gondolok,hanem globális szinten.
Amíg gyártják az új rabszolgákat,addig nincs is mitől félniük,mert van elég kizsákmányolható ember.
Hát na, ha nincs kit kizsákmányolni, akkor igen, megszűnik a kizsákmányolás. :D
Nekem amúgy éppen ezért nincsen gyerekem, mert nem akarom, hogy szívjon, mint az apja.
Nekem sincs,és nem is lesz.
De én már ezt kb 10-en éves korom óta átláttam.
De Európában egyre többen átlátják ezt.
Gyakorlatilag csak azért élsz,hogy másoknak jó legyen.
Az életet meg leginkább azok élvezik,akik a legkevesebbet tesznek az emberiségért.
Az én gyerekemből biztos senki nem fog hasznot húzni,az biztos.
A legtöbb ismerősöm,aki alkalmazott,idősebb szinte csak a megélhetésért élt,vagy azért se.
Addig voltak jók még fiatalok és egészségesek.
Az összes vállalkozó kihasználta őket,beteg nem lehet senki.Bezzeg a sok vállalkozó nyaralhat életében évente többször.
Már egy kisvállalkozó is kiskirályként akar élni,te meg azért születtél,hogy kifizesd a sárga csekkeket.
A kis népsűrűségű országokban általában nagyobb érték az ember. Lásd például Ausztráliát. És a bűnözés is kisebb szokott lenni.
Van egy mondás:
A boldogság ott kezdődik, amikor azt csinálsz, amit akarsz, és nem azt, amit mondanak. Ezért egy trópusi pálmafás szigeten is boldogabb lehet valaki mint rabszolgaként a "modern" világunkban. Ő korlátlan mennyiségben ehet tengeri halat, míg aki itt kidolgozza a belét is, annak luxus a hal.
Egyet értek veled kérdező, amiért felelősséget érzel a gyerekeid iránt. Sokan nem így gondolják mint te, hanem bedőlnek a CSOK-nak, és arra nem is gondolnak hogy azt a 30 milliót a csemetéiken egykor behajtják ám, sőt annak többszörösét is.
Értem mire gondolsz.
De én pl nem rendelném alá a magánéletemet és úgy en bloc az életemet a politikának. Pont azzal vállok eladóvá, ha úgy táncolok, ahogy fütyülnek. Ha gyereket szeretnék (és a legtöbb ember szeretne) akkor csak magammal cseszek ki, ha nem csinálok.. Igen, talán a politikusokkal is, pár évtizeden belül. De kit érdekelnek? A magam boldogsága fontosabb...
"Gyakorlatilag csak azért élsz,hogy másoknak jó legyen. "
Neked nagyon komoly problemak vannak az agyaddal, jobb is ha nem vallalsz gyereket.
Egyebkent meg Nyugat-Europaban mar az van amit te irsz. LAthatod mi tortenik, jonnek helyettuk a migransok.
Felelősségteljes ember már most sem vállal gyereket.
Gyereket szülni ma gonoszság a gyerekkel és az emberiséggel szemben is.
Ha tömegesen nem vállalnánk gyerekeket az a mai környezeti és szociális problémáink zömét megoldaná. Egy jobb és élhetőbb világot teremtene, minden szempontból.
"LAthatod mi tortenik, jonnek helyettuk a migransok."
És?Egyszer gondolom ők is felébrednek.
Más lesz helyettünk rabszolga.
Meg ilyen gyári rabszolgának egy afrikai bevándorló is bőven megfelelő,betanított munkákra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!