Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Mi történne ha az emberek nem...

Mi történne ha az emberek nem vállalnának tömegesen gyereket?

Figyelt kérdés
Megszűnne a kizsákmányolás?
2017. febr. 21. 15:54
1 2 3 4 5 6
 1/55 A kérdező kommentje:
Tehát ha mondjuk 10-ből 7-8 ember nem vállalna gyereket így tiltakozva a megélhetési nehézségek ellen.
2017. febr. 21. 15:54
 2/55 anonim ***** válasza:
80%
Akkor már biztos, hogy a cigányság lenne a többség. Ígyis túl kevés magyar születik.
2017. febr. 21. 15:56
 3/55 A kérdező kommentje:

Itt most nem feltétlen csak a magyarokra gondolok,hanem globális szinten.

Amíg gyártják az új rabszolgákat,addig nincs is mitől félniük,mert van elég kizsákmányolható ember.

2017. febr. 21. 15:59
 4/55 anonim ***** válasza:

Hát na, ha nincs kit kizsákmányolni, akkor igen, megszűnik a kizsákmányolás. :D

Nekem amúgy éppen ezért nincsen gyerekem, mert nem akarom, hogy szívjon, mint az apja.

2017. febr. 21. 16:01
 5/55 A kérdező kommentje:

Nekem sincs,és nem is lesz.

De én már ezt kb 10-en éves korom óta átláttam.

De Európában egyre többen átlátják ezt.

Gyakorlatilag csak azért élsz,hogy másoknak jó legyen.

Az életet meg leginkább azok élvezik,akik a legkevesebbet tesznek az emberiségért.

Az én gyerekemből biztos senki nem fog hasznot húzni,az biztos.

A legtöbb ismerősöm,aki alkalmazott,idősebb szinte csak a megélhetésért élt,vagy azért se.

Addig voltak jók még fiatalok és egészségesek.

Az összes vállalkozó kihasználta őket,beteg nem lehet senki.Bezzeg a sok vállalkozó nyaralhat életében évente többször.

Már egy kisvállalkozó is kiskirályként akar élni,te meg azért születtél,hogy kifizesd a sárga csekkeket.

2017. febr. 21. 16:07
 6/55 anonim ***** válasza:
76%

A kis népsűrűségű országokban általában nagyobb érték az ember. Lásd például Ausztráliát. És a bűnözés is kisebb szokott lenni.

Van egy mondás:

A boldogság ott kezdődik, amikor azt csinálsz, amit akarsz, és nem azt, amit mondanak. Ezért egy trópusi pálmafás szigeten is boldogabb lehet valaki mint rabszolgaként a "modern" világunkban. Ő korlátlan mennyiségben ehet tengeri halat, míg aki itt kidolgozza a belét is, annak luxus a hal.

Egyet értek veled kérdező, amiért felelősséget érzel a gyerekeid iránt. Sokan nem így gondolják mint te, hanem bedőlnek a CSOK-nak, és arra nem is gondolnak hogy azt a 30 milliót a csemetéiken egykor behajtják ám, sőt annak többszörösét is.

2017. febr. 21. 16:12
 7/55 anonim ***** válasza:
85%

Értem mire gondolsz.

De én pl nem rendelném alá a magánéletemet és úgy en bloc az életemet a politikának. Pont azzal vállok eladóvá, ha úgy táncolok, ahogy fütyülnek. Ha gyereket szeretnék (és a legtöbb ember szeretne) akkor csak magammal cseszek ki, ha nem csinálok.. Igen, talán a politikusokkal is, pár évtizeden belül. De kit érdekelnek? A magam boldogsága fontosabb...

2017. febr. 21. 16:16
 8/55 anonim ***** válasza:
34%

"Gyakorlatilag csak azért élsz,hogy másoknak jó legyen. "

Neked nagyon komoly problemak vannak az agyaddal, jobb is ha nem vallalsz gyereket.

Egyebkent meg Nyugat-Europaban mar az van amit te irsz. LAthatod mi tortenik, jonnek helyettuk a migransok.

2017. febr. 21. 16:20
 9/55 anonim ***** válasza:
30%

Felelősségteljes ember már most sem vállal gyereket.

Gyereket szülni ma gonoszság a gyerekkel és az emberiséggel szemben is.

Ha tömegesen nem vállalnánk gyerekeket az a mai környezeti és szociális problémáink zömét megoldaná. Egy jobb és élhetőbb világot teremtene, minden szempontból.

2017. febr. 21. 16:21
 10/55 A kérdező kommentje:

"LAthatod mi tortenik, jonnek helyettuk a migransok."

És?Egyszer gondolom ők is felébrednek.

Más lesz helyettünk rabszolga.

Meg ilyen gyári rabszolgának egy afrikai bevándorló is bőven megfelelő,betanított munkákra.

2017. febr. 21. 16:24
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!