Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a Budapesti...

Mi a véleményetek a Budapesti Olimpia ötletéről?

Figyelt kérdés

2017. jan. 29. 22:11
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
73%
Ja, a lényeg lemaradt: többek közt ezért is, én sportrajongóként is ellene vagyok.
2017. jan. 29. 23:17
 12/14 anonim ***** válasza:

Középszerűek vagytok!

Képesek vagyunk rá, meg tudjuk csinálni!

Mi vagyunk az egyetlen ország, ahol megtudtuk állítani az illegális bevándorlást, vagyis nálunk a legkisebb az esélye egy merényletnek ma, és a jövőben Európában.

Jelen pillanatban nem tudnék jobb helyet a kontinensen az olimpia megrendezésére!

A Franciáknak egy foci EB-t sem sikerült vérengzés nélkül lebonyolítaniuk.

Ide szívesen jönnek a világ minden tájáról, hiszen színvonalasak a programok, világhírűek az ételeink, és szívesen látunk mindenkit, aki hivatalosan jön az országunkba, majd dolga végeztével hazamegy.

Ha pedig nem hozza vissza teljesen a befektetett keretet az Olimpia, nos azért szerintem nem lesz falakat romboló a veszteség.

Viszont mérhetetlen mértékben emelné hazánkat a nagyvilág szemében.

Úgyhogy, szerintem megéri megrendezni. Persze ez csak az én magánvéleményem. Szép estét.

2017. jan. 30. 19:48
 13/14 anonim ***** válasza:

"Középszerűek vagytok!" - Inkább csak reálisan gondolkodók!

"Képesek vagyunk rá, meg tudjuk csinálni!" - persze, persze képesek vagyunk rá, a görögök is azok voltak, csak más kérdés hogy:

1. Szükségünk van-e nekünk egyáltalán rá?

2. Nem lenne-e jobb helye a belefeccolt ezermilliárdoknak? Rongyrázás és kivagyok mivagyokság helyett szerintem értelmes célokra is lehetne költeni!

3. Miért nem kérdezi meg a középszerűnek sem mondható kormányunk a népét egy népszavazás keretein belül, hogy akarod-e, hogy az adódat olimpiára költsük?

4. Nem gondolod, hogy a görögökhöz hasonlóan mi is ráfizetünk majd az olimpiarendezésre?

"Mi vagyunk az egyetlen ország, ahol megtudtuk állítani az illegális bevándorlást, vagyis nálunk a legkisebb az esélye egy merényletnek ma, és a jövőben Európában."

Oké, és? Ez még érvnek is sovány és nem releváns számomra, mert nem ez az indoka annak, hogy ellenzem az olimpiarendezés tébolyult ötletét!

"Jelen pillanatban nem tudnék jobb helyet a kontinensen az olimpia megrendezésére!"

Ki mondta, hogy a kontinensen kell megrendezni, rendezze csak Los Angeles, nekik telik rá, nekünk nem!

"A Franciáknak egy foci EB-t sem sikerült vérengzés nélkül lebonyolítaniuk."

Attól még mindig egy elmebeteg ötlet Olimpiát rendezni egy sor társadalmi és gazdasági gonddal küszködő országnak 2000 000 000 000-ból, amiből a végén fogadok 3-4000 000 000 000 lesz! Szóval ez megint irreleváns!

"Ide szívesen jönnek a világ minden tájáról, hiszen színvonalasak a programok, világhírűek az ételeink, és szívesen látunk mindenkit, aki hivatalosan jön az országunkba, majd dolga végeztével hazamegy."

Megint egy semmitmondó érv, lehet, hogy világhírűek az ételeink, csak az baj, hogy tízezerszám éheznek a gyerekek az országban, az egészségügyet romokban, a jóisten se tudja, honnan lesz orvos 15-20 év múlva, csak a parkolás 2014 óta pl. egy bizonyos debreceni kórház előtt 500 ft/félóra de egyébként az oktatási rendszer szintén egy csődtömeg, de majd betiltjuk a Pisa tesztet és minden jól alakul... és persze sorolhatnám még mennyi helyen lenne jó helye a 2000 MRD-nak rongyrázás helyett!

"Ha pedig nem hozza vissza teljesen a befektetett keretet az Olimpia, nos azért szerintem nem lesz falakat romboló a veszteség."

MAX NEKED, talán nem itt adózol, hogy kibicnek semmi se drága?

"Viszont mérhetetlen mértékben emelné hazánkat a nagyvilág szemében. "

A hazánkat az emelné a nagyvilág szemében, ha nem f*** irányítanák hanem normális, a hazát felvirágoztatni akaró és nagytudású emberek és a gazdasági szakemberek nem "magyar lecsúszásról" beszélnének a 90 utáni évektől ideáig terjedő időszakkal kapcsolatban, hanem "magyar gazdasági csodáról" vagy legalábbis "sikertörténetről"

"Úgyhogy, szerintem megéri megrendezni. Persze ez csak az én magánvéleményem. Szép estét."

Szerintem meg nem!

2017. jan. 30. 22:39
 14/14 anonim ***** válasza:
#12: Na de, nem az a fő kérdés, hogy meg tudjuk-e csinálni, hanem az, hogy mi lenne az "ára".
2017. jan. 30. 22:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!