Mi a véleményetek a Budapesti Olimpia ötletéről?
Őrült ötlet! 2000 000 000 000 forintra becsülik a költségeket, de szerintem jóval több lesz, szerintem nem fog megtérülni és csak tovább növeli az ország adósságállományát!
Elszórunk a kivagyok-mivagyokságra egy rakás pénzt és engem zavar, hogy mint adófizető polgárt meg se kérdeznek róla (pl. egy népszavazás keretein belül) hogy szeretném-e, ha az én adóforintjaimat IS erre költenék!
A Magyarok a felsőbbrendű faj, simán meg tudják rendezni. Kisujjból kiráznak egy olimpiát.
Vagy te inkább libsibolsi vagy és abban hiszel, hogy merjünk kicsik lenni?
"A Magyarok a felsőbbrendű faj, simán meg tudják rendezni. Kisujjból kiráznak egy olimpiát.
Vagy te inkább libsibolsi vagy és abban hiszel, hogy merjünk kicsik lenni?"
:DDDDDD
Hát ha ViktoriÁNUSZ Császár és pretoriÁNUS gárdája felügyeli a munkálatok, akkor biztosan minden fillér a helyére fog kerülni és 500%-os profitot termelünk!
Én meg visszautalom SoroSS-nak a károgásért kapott fizetésemet, mert meggyőztél :)
Ugyan már, ez csak lipsi blabla!
"Ugyan már, ez csak lipsi blabla!"
Ahogy mondod :P
Remélem egyébként beveszik a hátrafele nyilazást is az olimpiai sportágak közé, csak a mi kedvünkért :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!