Miért gáz az, hogy 21 éves létemre nem politizálok?
Figyelt kérdés
Nem is értek hozzá, akkor mit ártsam bele magam?2017. jan. 29. 12:40
21/30 Sunshinedoll válasza:
21 éves felnőttként egy vállrándítással elintézni a politikát hatalmas privilégium :D A legtöbb embert ugyanis személyesen érinti a politika akkor is, ha nem vesz róla tudomást. Ha téged nem érint, az is sokat elmond rólad, hogy nagy ívben sz-rsz embertársaid sorsára, mert neked elég jól megy ahhoz, hogy a politika ne legyen hatással rád :D
22/30 A kérdező kommentje:
#21 Hogy nekem jól megy?AHHHAHAHAHAH, ezen jót nevettem. De mindenesetre nem fogok itthon gubbasztani és sírni, mint a szüleim, az angolt relatíve jól beszélem, akkor miért ne hagynám itt az országot
2017. jan. 29. 19:14
23/30 Sunshinedoll válasza:
Mondom HA TÉGED NEM ÉRINT, akkor nyilván jól megy. De mivel nem megy jól (ezek szerint), akkor nyilván érint a politika, akkor is, ha nem veszed észre, vagy nem veszel róla tudomást. Ez meg bizony azt jelenti, hogy ignoráns vagy.
24/30 A kérdező kommentje:
Figyelj csak, kicsi szívem, azzal nem leszel okosabb, hogy idegen szavakkal dobálózol. Menj vissza a szexualitás témakörébe...
2017. jan. 29. 19:32
25/30 anonim válasza:
Kérdező, látszik, hogy egy liberális hazaáruló vagy.
Tudod mit? Menj csak nyugodtan külföldre a hanyatló Nyugatra, nekünk nincs szükségünk olyanokra mint te akik férfiatlanok és nem akarnak katonák lenni.
26/30 A kérdező kommentje:
A százalékod sokat elárul rólad... :D :D :D
2017. jan. 29. 20:17
27/30 anonim válasza:
Egyáltalán nem gáz, sőt, mindenkinek kellene foglalkozni a politikával, és akkor nem itt tartanánk. Túrórudi2 félékkel ne foglalkozz.
28/30 anonim válasza:
Miért is kellene velem foglalkoznia? Inkább foglalkozzon azzal, hogy 21 éves korára végre szerezzen egy szakmát, amivel új életet kezdhet az általa választott új hazájában. Bízzunk benne, hogy ott jelentős sikereket fog elérni.
29/30 anonim válasza:
#3: Nem tudod megérteni, hogy lehet egy konkrét párt mellé állni? Hát, valaki mellé muszáj, ha szavazni akarsz. Aztán, ha csalódól az adott pártban, váltani kell. Azokat én sem értem, akik végsőkig kitartanak egy párt mellett, bármit tesz is.
30/30 anonim válasza:
Hát figyelj, én néhány évvel vagyok csak idősebb nálad. Három diplomám van, és majdnem minimálbérérért dolgozom. Elmehetnék én is, mondhatnám, hogy nem érdekel itt semmi, csakhogy ez az ország a hazám és fontos nekem. Ha minden fiatal úgy gondolkodna, ahogy te, kapcsolhatnánk le a villanyt. Nem akarok feletted pálcát törni, de ne álljon neked feljebb, ha el akarsz innen húzni. (Az idősebbek pedig legyenek szívesek megbecsülni azt a néhány fiatalt, aki a nyugdíjukat fizeti.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!