Baj lenne velem, hogy nem politizálok?
csak mert az osztályomban szinte mindenki ezt csinálja, és egyre jobban tele vagyok azzal, hogy mindenhol erről beszélnek.
14/L
ó és kösz, de kíméljetek meg az értelmetlen, lekicsinylő válaszoktól.
Az gáz, ha már 14 évesen ott politizálnak.
Tisztában sincsenek még a történelemmel, a joggal, alap fogalmakkal, de már nyomják.
Csak sajnos manapság ez van... Mindenki ész és tudás nélkül kezdi. Sajnos az őket lehet a legjobban befolyásolni...
szerintem az osztálytársaiddal van a baj.
mi ennyi idősen ha jól emlékszek a csajok seggéről beszéltünk.
nem értelmetlen a kérdésem, mert tényleg annyian politizálnak, főleg hogy most lesznek ezek a választások, hogy kívülállónak érzem magam.
többieknek köszi a választ.
Okosan teszed,hogy még nem politizálsz.Gondolom a többiek azért politizálnak,mert ettől felnőttnek hiszik magukat.
Politizálni csak annak lenne érdemes,akinek van elég élettapasztalata,tisztában van a gazdaság működésével,tud reálisan gondolkodni.Nem dől be a pártok választási propagandájának,nem fanatikus híve valamelyik pártnak,mert mindegyik a hatalomra törekszik csak.
A programokat nem csak meghallgatni kellene,hanem végiggondolni,hogy abból mi valósulhat meg,mi az,amit lehet hogy betartanak belőle.A legtöbbet egyik párt sem tartja be soha.És ennek alapján dönteni a szavazáskor.
Szerintem nem rossz már ilyenkor a politizálás.
Nekem azzal van a gond, hogy ezt divatból, pártpolitikával teszik, és nem akarják átlátni a felsőbb folyamatokat.
Bár ugyan hogyan látnák át, amikor otthon is csak azt látják, hogy az apu meg a TV pártpolitikát hajtogat, mintha bulvár lenne az egész politika...
Utolsó, neked annyit üzzenék, hogy a hazaszeretethez nem kell politizálni! Normális vagy? Egy 14 éves lány mit ért a politikához? Miért nem akarod egyből polgármesterré tenni?
Kérdező, neked meg annyit: egyáltalán nem baj ha nem politizálsz ebben a korban! Te vagy a normális, nem a többiek!
Első Isten, utána a haza, aztán a család - és ezek egyikéhez sincs szükség a demokráciának vagy politikának nevezett bohózatra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!