Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ha kijön velem abból lehet...

Ha kijön velem abból lehet valami? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Igazából eltiltottak barátnőmtől, és azt szeretném kérdezni hogy ha otthonról eljön velem valahova saját akaratából akkor abból lehet valamilyen bajunk? 18. életévét még nem töltötte be de 14 már elmúlt.(300 kmre lakunk amúgy egymástól ezért lenne lényeges, mert nemtudok elé menni suliba) Ha lehet paragrafust is írjatok. Előre is köszönöm minden válaszolónak.
2011. okt. 23. 21:17
 1/7 anonim ***** válasza:
Lehet.
2011. okt. 23. 22:04
 2/7 anonim ***** válasza:
Ki tiltott el?
2011. okt. 23. 22:29
 3/7 A kérdező kommentje:
A faterja. És így nem tudom hogy ha saját akaratából velem van egész nap engem azért el lehet e kapni büntetőjogilag.
2011. okt. 24. 12:37
 4/7 anonim ***** válasza:

Az, hogy 14 már elmúlt, de még nincs 18 elég tág... hány évesek vagytok?

Gondolom valami oka van az eltiltásnak.

2011. okt. 24. 14:01
 5/7 A kérdező kommentje:
Igazából dühösek rá, de komoly oka nincs inkább a faterja büszkesége hogy azért is neki lesz igaza. Én 18 vagyok ő 15.
2011. okt. 24. 18:38
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem véletlen az eltiltás, bajod lehet a kapcsolatból, ha a szülők nem engedélyezik. Amúgy egy 15 éves kislány még annyira kicsi. Lehet, hogy nem úgy néz ki, de az.
2011. okt. 24. 20:30
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem lehet semmi bajod, max az öreg bemos egyet. Ha a szex szabad már 14 éves kortól, miért ne találozhatnátok. Semmilyen bűncslekményt nem követsz el. Ez csak jogi vélemény, nem erkölcsi.
2011. okt. 25. 13:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!