A sheltie milyen természetű? Jól kijön más, akár nagyon kicsi kutyákkal? (bővebben lent)
Van már egy kis terrierem,akit nagyon szeretek,mert régóta megvan,kicsi,ragszkodó stb.
Bántani fogja a sheltim,ha a másikat kicsit jobban szeretem.Agresszív szokott lenni a tiétek?
A kutyám három és fél éves,össze fogom tudni őket jól szoktatni,ha a shelti kölyökkorától nálunk van?
A sheltie nagyon jól kijön a többi kutyával soha nem agresszív. szerintem az összeszokással nem lenne probléma.. a sheltiek extra cukki kutyák ahogy barátnőm szokta mondani: "Undorítóan aranyosak" kölyökként az a tipikus rózsaszín felhőcskék és lila egyszarvúk csajos kutya. Valójában felnőve se nagyon változnak, nagyon bújósak, imádnak ölben lenni (mivel 8-10kg osak és 35 cm körül vannak ezért ezt nem nehéz elérniük.
Nagyon szeretnek labdázni.
De ne feledd, hogy ezek juhászkutyák és kell nekik a mozgás és a tanulás.
Nekem egyébként 2 van most itthon de hivatalosan 4 sheltiem van csak ők ismerőseimnél vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!