" De azt a jónéhányat, aki rendszeresen bűnözésből tartja fenn a környéken magát, ellop mindent ami mozdítható, lopja az áramot is, amit szintén én fizetek helyette a szolgáltatói veszteség címsorban, szóval őket be kellene zsuppolni a börtönbe. De ha ezt szóvá teszem, akkor a libsik előítéletesnek neveznek "
Dehogy. Akkor neveznek eloiteletesnek, ha azt kezded el fejtegetni hogy az osszes ciganyt be kene zarni, mert azoknak a verukben van a bunozes.
"Dehogy. Akkor neveznek eloiteletesnek, ha"
Látod ez egy tipikus liberális hozzáállás. Elmondom, hogy mi történik velem, de te negligálod, és elmondod te, hogy mi történik velem. Mert te jobban tudod. A libsik mindig mindent jobban tudnak rólam, mint én magam. Ez azért nem semmi!
Mert nyilvan teged uton-utfelen gyalaznak a "libsik", olyanert amiert egy liberalis egyaltalan nem is szol, meg azok sem akik fullba toljak a jogvedelmet.
Ja persze, majd el is hisszuk.
"Látod ez egy tipikus liberális hozzáállás. Elmondom, hogy mi történik velem, de te negligálod, és elmondod te, hogy mi történik velem. Mert te jobban tudod. A libsik mindig mindent jobban tudnak rólam, mint én magam. Ez azért nem semmi!"
Tényleg nem semmi, ezt mi libsik szimplán hisztinek hívjuk! Még véletlen sem arra reagálsz, amit írt, hanem elkezded jártatni a szád, hogy a libsik, így, hogy a libsik úgy, meg tipikus liberális, megmondják stb sb stb.
Kb. mintha befognád a füled és mondogatnád, hogy "nem figyelek, nem figyelek oda, úgyis nekem van igazam, úgyis nekem van igazam" -mondjuk ha neked ez ilyen lelki terápia és jobban érzed magad tőle csak rajta, de attól még elég nevetséges viselkedés.
"Tényleg nem semmi, ezt mi libsik szimplán hisztinek hívjuk!"
Igen, ezért nincs kormányon már amerikában sem a ballibsi párt, mert az emberek látják, hogy az érzéseiket ledegradálják, és beteszik a hiszti kategóriába. Amúgy szerintem meg az a hiszti, mikor minden bokorban nácit sejtetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!