Tényleg nem szeretnék "át esni a ló túloldalára"
Mit csináltak a németek pontossan? Miért "közveszélyesek"?
Ma mindenki liberális, aki használja az eszét! Ez van, én sosem vallottam magam liberálisnak, de az utóbbi néhány évben rájöttem, hogy mindenki, aki gondolkodni mer, önálló véleményt mer formálni, az liberális.
Ez különösen szórakoztató, hiszen ont az anti meg illiberálisok azok, akik teszik egyre szebbé és szebbé a liberalizmust, olyanok mint az aranymosók, az SZDSZ által hátrahagyott koszt elég gyorsan dörgölik lefelé, ami egy vicces dolog, mert ők örültek a legjobban, hogy megpusztult a szadesz, hát nosza, nekiálltak csinálni egy új mumust, csak az már nem egy pár százalékos törpepárt, hanem minden gondolkodni merészelő.
"Gyere le Borsodba, majd mutatok neked liberalizmust"
Én borsodban lakom és liberális vagyok,talán részben ez is az oka.
Túl sok rosszindulatú,rasszista,homofób,idegengyűlölő emberrel találkoztam.
Jaja és pontos borsodi települést is tudnál mondani? :)
Mert ilyenkor szoktatok elhalkulni.
Tegnap is volt egy somogyi libsi, aztán nagy pofáraesés lett a vége ;)
Mi köze a liberalizmusnak ahhoz, hogy vannak-e balhés cigányok a környéken?
Ne hagyjátok, hogy beetessen a kormánypárti politika azzal, hogy a liberális emberek támogatnak bármiféle bűncselekményt vagy deviáns viselkedést. Ez nem igaz. A liberális eszme csak azt mondja, hogy AMÍG MÁSNAK NEM ÁRT valaki, addig ne szóljon bele az állam az életébe. Ha árt, akkor bele lehet és kell is szólni az életébe, pl bezárni börtönbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!