Ahha, sok a roma.:D
Hogy éreztem, hogy nem fog településnevet írni :D
A Fidesz meg sehol nem volt, amikor már a libsik mosdatták a bűnözőket.
Már miért mosdatnának a bűnözőket?
Attól,mert nálad ellenségképet kreáltak,narancsködöt,attól még vannak olyanok is,akik ismerik a szavak jelentését.
Nem, az nem baj. De ha nem gondolkodsz helyesen, következetesen, ellentmondásmentesen, akkor az baj. És akkor az se számít, liberális, antiliberális, vagy bármi más vagy.
Itt nem az eszmékkel, oldalakkal van baj, hanem az azokat értelem nélkül kisajátítókkal, az elmeháborodottakkal, szemellenzősökkel, erőszakosokkal, a gondolatot utálókkal van a baj, mégpedig nagy.
"Mi köze a liberalizmusnak ahhoz, hogy vannak-e balhés cigányok a környéken?"
Az a helyzet, hogy a helyi libsik azt mondják rám, hogy előítéletes és rasszista vagyok. De én a saját bőrömön tapasztaltam meg a zsebtolvajlást, a lopást. Én nem előítéletes vagyok. Én tapasztalatból beszélek. És ráadásul nem egy muzsikus cigány a haverom. És a seprűt is a kaskötő cigánytól veszem. És sok rendes, dolgos cigány van a környéken. De azt a jónéhányat, aki rendszeresen bűnözésből tartja fenn a környéken magát, ellop mindent ami mozdítható, lopja az áramot is, amit szintén én fizetek helyette a szolgáltatói veszteség címsorban, szóval őket be kellene zsuppolni a börtönbe. De ha ezt szóvá teszem, akkor a libsik előítéletesnek neveznek :-)
De csak a libsik.
A többi rendes ember érti miről beszélek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!