Miért mondják sokan hogy a migránsok csak a segélyek miatt jönnek mikor Németországban már 63-an munkábálltak az egymillióból?
"Ezeknek semmi koze a menekulthullamhoz."
Aha persze. Mondd sokat, akkor lehet te is elhiszed.
Ne nézz már ekkora madárnak. Persze, jönnek a menekültek, a kiadások növekszenek mind az egészségügyi ellátásban, mind az élelmezésben szállásolásban.
HIrtelen mindent emelni kell, de mantrázd csak hogy "nem a megemelkedett kiadásokat kell pótolni".
A baj csak az hogy a németek értelmiségi szintje is már így látja, nem csak Horst a karbantartó.
Bá nrm is értem miért reagálok, neked úgyis az a mechanizmusod, hogy ha azt mondom hogy a fű zöld, akkor te azt mondod hogy "nem, mert ez baromság".
Meg "Ezeknek semmi koze a menekulthullamhoz."
De azt véletlenül sem, hogy ugyan mihez van köze? Szerinted Tante Merkel a saját fizetéséből ajánl fel nekik? Vagy miből fedezik a plusz költségeket?
Kivéncsi lennék a véleményedre.
Az orokosodesi adorol mar evek ota vitatkoznak, az uzemanyagarak pedig a beka segge alatt vannak, ezert hianyzik a betervezett penz a kasszabol.
A Krankenkasse-k jelenleg eppen nagyon eros pluszban vannak, ugyhogy valoszinuleg nem kell jovore emelni, de ennek sincs semmi koze a menekulthullamhoz. ha emelnek is, akkor 0,1-0,2%-os nagysagrendben.
"ugyhogy valoszinuleg nem kell jovore emelni, de ennek sincs semmi koze a menekulthullamhoz. ha emelnek is, akkor 0,1-0,2%-os nagysagrendben."
Hallgatsz rádiót? Nyáron mondták be, hogy 1,5% fognak kb. emelni, ami 10-20 euró pluszt jelent. (Utánaszámoltam, mérnöki szinte az inkább már 40-50)
Azóta kuss van, de amikor a Rundfunkgebührt egységesítették, akkor is 12 eurót jósoltak, lett valami 18 körül a vége. Itt sem lepődnék meg, ha többet emelnének mint a beharangozott.
Itt egy júliusi cikk, kb. stimmel, akkor hallottam én is kb.
Ha csak 0,1-0,2 akkor itt miért írnak 1,4-et?
A többibe igen, bele lehet magyarázni hogy lent az árak és egyenlítsük ki. De akor ez nem jelentett problémát amiko 55 pfennig volt a benzin?
A másik, hogy ez akkor lenne igazságos, ha most hirtelen robbanna a benzinár, akkor jóváírnák a sápot.
25-ös
Mi meg bevittünk segélyszervezetnek ruhákat, amikre mindeféle kifogásokat mondtak, hogy nem női kell nekik, hanem férfi, meg rendszerezni kell, stb, úgyhogy azonnal ki is fordultunk és az első kukába bedobtuk a ruhákat.
Mi sokkal gazdagabbak vagyunk a németeknél, semmi szükség az adományokra. Azokkal csak a munka van.
25 vagyok. Itt is úgy írják ki hogy erre meg arra van sürgősen szükésgük, de az idő járáshoz mérten legyen becsomagolva, ne legye lyukas, szelektálva legyen...
Ja, a vicc az, feltűnt hogy a ruháskosár egyik füle le van törve, és a múltkor is le volt. Megnéztem az összes háznál, mind le van törve, szerintem szándákosan. Nehogy magtartsa valaki a kosarat. Szánalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!