Miért mondják sokan hogy a migránsok csak a segélyek miatt jönnek mikor Németországban már 63-an munkábálltak az egymillióból?
"ulbelul 120e magyar el Nemetorszagban, ebbol kabe 55e dolgozik legalisan, de az 50 legnagyobb nemet cegnel szerintem jo ha otezren vannak osszesen"
Ezt hol olvastad?
Az otezer egy altalam tett saccolas.
A tobbi adat meg nyilvanos.
"z otezer egy altalam tett saccolas."
Magyarul annyit se ér, mint a statisztika, amit kifogásolsz :D
Egyébként nem találtam a neten arról adatokat, hogy hány magyar dolgozik legalisan vagy feketén.
11#
"Nyilvan nem tudod megcafolni erdemben amit irtam, ezert kotsz bele a szemelyembe. Tipikus."
A személyedbe senki nem kötött bele senki, és cáfolni sem akart. Nem tudom hogy fekete vagy vagy fehér vagy sárga, azt sem tudom mit végeztél, így a személyedbe nem köthetek bele.
Az írásodba kötöttem bele, mert nagyfokú igénytelenség ékezet nélkül írni. A helyesírásban marhaságnak tartom hogy mindenki legyen perfekt, én sem vagyok, de aki erre nem ad, azt ritkán vagyok hajlandó elolvasni. Esetedben megtettem, és elhiszem hogy úgy van ahogy írod. Ahogy írod az nem tetszik.
"Ennyire semmit sem er ez a "statisztika"."
Nem is tudom jól emlékszem-e, de mintha te is lehurrogtál volna, hogy milyen marha vagyok amikor a tényeknek nem hiszek, amikor kételkedtem egy statisztika hitelességében, és hangot adtam neki hogy egy statisztikát elég erőteljesen lehet befolyásolni.
# 14
Nem eppen, mert ez egy realis saccolas, majd nezd meg hogy milyen cegek vannak a legnagyobb 50 kozott. A legtobb magyar Nemetorszagban kis es kozepes cegeknel dolgozik, ugyanugy ahogy az alkalmazottak tobbsege mindenhol a vilagon. Ezert nem mond semmit hogy nagy nemzetkozi multiknal, ahova egy szuletett nemetnek is eleg nagy dolog bekerulni, hany menekult dolgozik.
Irrelevans, nem mond semmit, hangulatkeltesnek jo, amugy semmi ertelme az egvilagon.
Es akkor meg hozza jon a korulmeny is hogy az "egymillio" tulnyomo resze akkor sem dolgozhatna ha minden korulmeny adott lenne, mert nincs engedelye hozza. Plane nem a nagy multiknak ahol nincs feketefoglalkoztatas.
"mert nagyfokú igénytelenség ékezet nélkül írni"
Lehet, de a mondanivalot nem befolyasolja.
"Lehet, de a mondanivalot nem befolyasolja."
Ezt nem vitatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!