Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Miért mondják sokan hogy a...

Miért mondják sokan hogy a migránsok csak a segélyek miatt jönnek mikor Németországban már 63-an munkábálltak az egymillióból?

Figyelt kérdés
Miért keveslik hát már meg se pihenhetnek egy kicsit a menekülés után?
2016. szept. 16. 01:08
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:
10%
Én sem értem mi a probléma, hiszen ha ebben az ütemben haladunk, és minden évben 63-an munkába állnak, akkor 15873 év alatt mind az egy millió munkába fog állni. Az már nem olyan sok idő, csak kibírják valahogy a németek és ny.európaiak, addig igazán etethetik őket.
2016. szept. 16. 13:19
 22/48 anonim ***** válasza:
Így is rengetek, de ez a 63 ember biztos, hogy valami szupermagas szintű szaktudást igénylő melót végez, még csak véletlenül se alja munkát.
2016. szept. 16. 14:52
 23/48 anonim ***** válasza:

Hahahaha. :-D Jajj, de jó ez a kérdés... :-D

Te kis butus... Hát áz átomfizikus uráságnak meg á sok doktor úrnák pihennije is kéll ám! Ném úgy mégy áz!

2016. szept. 16. 20:43
 24/48 anonim ***** válasza:

Imadom az ilyen troll kerdeseket...

En csak azt nem ertem sose, hogy sokan miert foglalkoznak a nemetorszagi migransokkal, es a helyzetukkel, es fikazzak oket, amikor otthon is ugyanez a helyzet a sok ingyenelo cigannyal, aki a 8 gyerekes pereputtyaval csak a segelybol el, dolgozni meg nem akar. Ez teged nem zavar kerdezo?

2016. szept. 17. 08:13
 25/48 anonim ***** válasza:

Lehet hogy a kérdező németországban él, és akkor nem a magyar romák élősködnek az adóján.

Egyébként érdekes fordulat:

Németeknél rendszeresen (évente 1-2x) tettek szervezetek a házak elé kosarakat, hogy lehet bele tenni adományként cipőket, ruhákat.

Eddig mindig tettek is bele 1-2 dolgot. Most 1 hónap alatt másodszor jön a kosár. Mindenki kidobálta az utcában a telkéről.

Lehet hogy kezd elegük lenni, hogy mindenki rajtuk akar élősködni?

2016. szept. 17. 08:20
 26/48 anonim ***** válasza:

Nem teljesen mindegy mire koltik az adojat?? :D

De most komolyan. Ha Nemetorszagban el, oruljon neki, plane annak, hogyha befogadtak, es talan koszonje meg. Ha meg nem ott el, plane mit foglalkozik a migransokkal? Szoval annyira nem ertem az ilyeneket...

2016. szept. 17. 09:05
 27/48 A kérdező kommentje:
Mi közöd hogy én mivel foglalkozom? Csak feltettem egy kérdést ha nem tudod értelmezni nem muszály válaszolni.
2016. szept. 19. 20:03
 28/48 anonim ***** válasza:
0%
Azért... ha kiírsz egy kérdést, akkor annak legyen már értelme is, nem igaz? ;)
2016. szept. 19. 20:13
 29/48 anonim ***** válasza:

"Nem teljesen mindegy mire koltik az adojat?? :D

De most komolyan. Ha Nemetorszagban el, oruljon neki, plane annak, hogyha befogadtak, es talan koszonje meg. Ha meg nem ott el, plane mit foglalkozik a migransokkal? Szoval annyira nem ertem az ilyeneket..."

Én épp érintett vagyok ezért reagálok.

Addig mindegy hogy mire költik, amíg nem kezdik el emelgetni, ahogy most is teszik.

Az ember jön, beilleszkedik, kialakul egy életritmus, aztán elindul a menekültáradat, és valaki azt mondja hogy "Wir schaffen das". Aztán hirtelen vissza kéne vezetni a vagyonadót, hirtelen piszkálni akarják az örökösödési adót, a 10000 euróig ingyenes ajánékozási lehetőséget, flexi adót a benzinre, és jövőre ez egészségbiztosítás átlagban 1,5%ot fog emelkedni.

Szerintem teljesen jogos, ha valakinek ez nem tetszik.

Apropó, amikor valaki kint dolgozik akkor mindig az mondjátok, hogy szavazzon ott ahol adózik.

Most enné a kérdésnel meg mindjárt azzal támadjátok be, hogy húzza össze magát mert befogadták.

Azt sem biztos hogy jó szemmel kell nézni, hogy pl. az egyetemen a városunkban a németeken, vagy akikről nem rí hogy külföldiek (jól beszélnek és európai vonsaik vannak), azokon bevasalják a szabályokat. ZH-nál semmi nem lehet az asztalon stb. Ezzel nem is lenne baj. De ott vannak az afrikaiak, azoknak ezekér nem mernek szólni.

2016. szept. 19. 21:26
 30/48 anonim ***** válasza:

"hirtelen piszkálni akarják az örökösödési adót, a 10000 euróig ingyenes ajánékozási lehetőséget, flexi adót a benzinre, és jövőre ez egészségbiztosítás átlagban 1,5%ot fog emelkedni.

Szerintem teljesen jogos, ha valakinek ez nem tetszik. "

Ezeknek semmi koze a menekulthullamhoz.

2016. szept. 19. 22:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!