Miért tartják sokan teljesen lehetetlennek hogy a ma ismert európai civilizációt elsöpörheti a modern kori népvándorlás?
Mert ismerik az európai civilizációt és sajátosságait, mert ismerik a népvándorlás tulajdonságait.
Ennyi elég is, hogy lehetetlennek tartsák.
Mert, nem látják a fától az erdőt.
Egy civilizációt háborúval,ún erőszakosan lehetetlen elpusztítani.
Ellenben,negatív demográfiai változásokkal felhígulhat annyira, hogy a végén eltűnik.
Például Izrael az ókorban zsidó civilizációs központ volt.De, azután a zsidók szétszéledtek, egészen a 40-es évekig.
A 40-es évekig Izrael nem jelentette a zsidó civilizációt, mivel kevés zsidó lakott ott.Ott a zsidó civilizáció számára pozitív népesedési, demográfiai változások történtek.
Európában viszont, negatívak történnek.
"Talán én vagyok a hülye, de szerintem pont a "ma ismert európai civilizáció" miatt, nem pedig az ellen jön a többség."
A kettő nem zárja ki egymást.
Az arabok meg a négerek is magas életszínvonalt akarnak, ahogy mindenki más.
De, kukkucskáljunk be pár arabok által többségben lakott európai városrészbe.
Vagyis, a muszlimok miatt civilizációs hanyatlás kezdődik.A saját képükre formálják az utcaképet, az építészetet (mecsetek)...stb
- mert nem kapnak állandó tartózkodási engedélyt a menekültek (Ez nem kitaláció, hanem tény. Ez ellen nehéz érvelni, esetleg elhazudni lehet.)
- mert a sokat emlegetett szülési rátájuk pár nemzedéken belül hasonul az új országéhoz (Ez nem kitaláció, hanem tény. Ez ellen nehéz érvelni, esetleg elhazudni lehet.)
- mert az EU (ez még nem is teljes Európa) lakosságának kevesebb mint 0,5%-a kért menedéket, de ha az összes idejönne, akkor is csak 10-15% lenne (Ez nem kitaláció, hanem tény. Ez ellen nehéz érvelni, esetleg elhazudni lehet.)
...stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!