Miért tartják sokan teljesen lehetetlennek hogy a ma ismert európai civilizációt elsöpörheti a modern kori népvándorlás?
20.10
figyelj tesó, az hogy te hazudozol össze-vissza itt számokat, majd beböfögöd, hogy keresse meg más, azért az eléggé komolytalanná teszi ezt az egészet.
Arról, hogy másnak feltett idióta kérdésetekre megadtam a választ aztán a más helyett is engem támadsz.
De amúgy tetszik ez az oldal az ilyenek pontosan helyettesítik a Showder Klubot a TV-ben. Mondjuk inkább cirkuszba valók vagytok.
20.12
pontosan melyik kommentben támadtalak mást helyett? :\
"hogy keresse meg más, azért az eléggé komolytalanná teszi ezt az egészet."
Már nem azért:D De mikor engem érdekelt én is utána jártam, neked talán nagyobb fáradtság?
20.13
Tesó, ha te hazudozol, akkor az állításod valósságát te magad bizonyíthatod egy forrással. Ez egy ilyen alap dolog vitákban...
20.25
"Népességnövekedés: 2,45%."
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
20.25
azért ezzel a forrással most sikerült mellé lőni, ugye? 6-8 gyerek családonként mi?
amúgy szerinted mennyi időbe telik azt az egy sort elolvasni? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!