Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » A rasszizmus primitív dolog?

A rasszizmus primitív dolog?

Figyelt kérdés
Én sokat gondolkodtam már ezen, és arra jutottam, hogy a legprimitívebb, a hiúság után.
2010. ápr. 22. 13:25
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:
0%
ja persze, higgyem is el!
2010. ápr. 22. 22:09
 42/46 anonim ***** válasza:
0%
a gyerek azt csinálja amit otthon lát, amit mondanak neki.
2010. ápr. 22. 22:10
 43/46 anonim ***** válasza:
Akkor te nagyon rosszul gondolod :D Az én szüleim mindig azt mondták jogom van hülyének maradni, ők akkor is szeretnek, és hogy magamnak tanulok. Érdekes módon a saját érdekemben tanultam mindig, nem parancsra. Ha te ezt nem hiszed el, a te dolgod, csak rólad állít ki szegénységi bizonyítványt :D
2010. ápr. 22. 22:17
 44/46 anonim ***** válasza:
0%

"rosszul gondolod :D Az én szüleim mindig azt mondták... ...hogy magamnak tanulok. Érdekes módon a saját érdekemben tanultam mindig"

Lol. Azt bizonyítottad be amit cáfolni szerettél volna. Hasonlat:

-Az ég kék.

-Tévedsz, mert az ég kék, hát nem látod te hülye, nézzél csak fel.

2010. ápr. 22. 22:33
 45/46 anonim ***** válasza:

az én nevelőanyám mindíg azt mondta, hogy szar vagyok, semmi vagyok. stb... hogy te mt hiszel el ez már a te dolgod. nem hiszem, hogy kötelességem téged győzködni.

mellesleg elég csak a történelemben szétnézned híres emberek között, hogy ki lett olyan amilyennek a szülei nevelték.

2010. ápr. 22. 22:43
 46/46 anonim ***** válasza:
gyerekek nekem van kínai, félig fekete, sőt zsidó barátom is, de úgy utálom a cigányokat h arra nincs szó. és azért mert most ezzel "rasszista" vagyok, nem hiszem hogy primitív lennék
2010. ápr. 27. 21:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!