Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » A rasszizmus primitív dolog?

A rasszizmus primitív dolog?

Figyelt kérdés
Én sokat gondolkodtam már ezen, és arra jutottam, hogy a legprimitívebb, a hiúság után.
2010. ápr. 22. 13:25
1 2 3 4 5
 11/46 anonim ***** válasza:
49%
A rasszizmus a gyűlöletből fakad, a gyűlölet pedig a félelemből. Én például rasszista vagyok, mert nem bízom a cigányokban, és kiráz a hideg, amikor meglátom a barátságtalan, sőt, primitívnek látszó fejüket. Én a saját népemmel és fajtámmal érzem jól magam, én a fehér embereket szeretem, és nem akarok elfogadni semmilyen más népet.
2010. ápr. 22. 14:27
 12/46 anonim ***** válasza:
70%
Önmagában primitív, de meg kell különböztetni az igazi rasszizmust, a rossz tapasztalatokból származó jogos félelemmel és utóítélettel. Amúgy az szeretem, amikor beállítják a rasszizmust, mint a fehér rassz sajátját, pedig például a cigányoktól többször hallottam, hogy "rohadt magyar", mint fordítva. Tehát bármelyik rassz lehet rasszista.
2010. ápr. 22. 14:30
 13/46 anonim ***** válasza:
66%
Igen. Primitív. De minden formája ám, tehát az is, amikor a cigány gyerek nem hallgat a fehér tanárra, mert ő csak egy g*ci magyar. Meg az is, amikor a cigány ellopja a szomszédja csirkéjét ugyanilyen megfontolásból. Sőt még az is, amikor nem kapsz meg egy (igazgatói) állást, mert körülmetélteknek van fenntartva. (Olvastam ilyenről, és nem a kurucinfón.)
2010. ápr. 22. 14:38
 14/46 anonim ***** válasza:
70%

A rasszizmus valós voltának érzékeltetésére egy példa: a közelmúltban lezajlott amerikai választásokon felmérések szerint a fekete szavazók 95%-a szavazott a fekete jelöltre, Barack Obamára. Ez tökéletes példa a rasszizmusra, hisz ezek az emberek (nagyrészt) nem politikai, hanem származási alapon döntöttek.

Szerinted?

2010. ápr. 22. 14:40
 15/46 anonim ***** válasza:

14:40

Nem vitatom a rasszizmus valós voltát semelyik színű ember részéről sem, de a példád ezt nem támassza alá.

2010. ápr. 22. 14:56
 16/46 anonim ***** válasza:

genetikai háttere is van:

[link]

2010. ápr. 22. 14:58
 17/46 anonim ***** válasza:
31%

"Nagyon buta és irreleváns példát hoztál."

Mennyi a tagdíj? Te vagy a buta és irreleváns példák koronázatlan királya. Kicsit próbálj meg gondolkozni legközelebb mielőtt hülyeségeket magyarázol.

2010. ápr. 22. 15:02
 18/46 anonim ***** válasza:
54%

a híuság mióta primitív dolog?

a rasszizmus inkább aljas dolog

tisztázd a fogalmakat!

2010. ápr. 22. 15:20
 19/46 anonim ***** válasza:
72%

"A gyilkosság reakció. Nem a gyilkos kegyetlen, hanem aki miatt gyilkolt. "

hát pedig ez az érvelés tényleg egy kb 12éves gyerek szintjének felel meg.

a rasszizmus mármint amit ti annak hívtok egy reakció,egy válasz.ezzel szemben amikor egy ember megöl egy másikat csak úgy brahiból,akkor az nem válasz, hisz előzőleg az áldozat nem csinált semmit, nem is ismerte. ennyi.

szomorú, hogy ilyen elvakultan idióta emberek vannak mint te.

2010. ápr. 22. 15:23
 20/46 anonim ***** válasza:
Természetes emberi érzés, reakció. Nem primitív.
2010. ápr. 22. 15:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!