A rasszizmus primitív dolog?
"a rasszizmus nem ösztönös dolog, kitalálta egy ember, hogy aki fekete bőrű vagy bármilyen más színű az alacsonyabb rendű, butább. és a sok fogékony fehér bevette, továbbadta ezt a szellemiséget a következő generációknak"
Értsük már meg, hogy nem csak a fehérek lehetnek rasszisták. Azok pl. a cigányok is amikor "g*ci magyar"-oznak. MINDEN rasszban van olyan, amelyik felsőbbrendűnek hiszi magát, vagy kedvez a saját rasszának. Mint most Amerikában, hogy a feketék 90%-a azért szavazott Obamára, mert ő is fekete. Ez nem rasszizmus?
tudatlanka, a rendszerváltásig azért volt munkájuk mert különben lecsukták őket, tudod mi az a KMK?
most viszont áruld el nekem, hogy az iskolák előtt a gonosz magyarul ugye gépfegyverrel akadályozzák meg, h a cigányok tanuljanak ugye?
legyünk egy percre akkor liberálisak oksa?
"Megadom a lehetőséget a választásra.." megkapták, egy tonna kedvezményt kapnak, leszarják, ennyi az ő bajuk. volt rá idejük ,h beilleszkedjenek. nekem is szar gyerekkorom volt, mégis elértem amit akartam, tanultam. ennyi.
miközben én otthon tanultam, és fejlesztettem magam, addig a velem egyidős cigányok kint jártak lopni vagy mentek bulizni. ennyi
"nem önszántadból tanultál, hanem mert anyádék mondták!"
Kikérem magamnak, hogy én teljesen önszántamból tanultam mindig is! Tudtam, hogy ettől függ majd az életem további része, hogy jól tanulok-e, így már elsőtől kezdve folyamatosan magamért tanulok. És mily meglepő, megy ez magamtól is. Motivált ahogy a tanítónéni megdicsért, így mégtöbbet tanultam. Nem lehet a szülőkre kenni az ilyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!