Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » A rasszizmus primitív dolog?

A rasszizmus primitív dolog?

Figyelt kérdés
Én sokat gondolkodtam már ezen, és arra jutottam, hogy a legprimitívebb, a hiúság után.
2010. ápr. 22. 13:25
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:
59%

"a rasszizmus nem ösztönös dolog, kitalálta egy ember, hogy aki fekete bőrű vagy bármilyen más színű az alacsonyabb rendű, butább. és a sok fogékony fehér bevette, továbbadta ezt a szellemiséget a következő generációknak"

Értsük már meg, hogy nem csak a fehérek lehetnek rasszisták. Azok pl. a cigányok is amikor "g*ci magyar"-oznak. MINDEN rasszban van olyan, amelyik felsőbbrendűnek hiszi magát, vagy kedvez a saját rasszának. Mint most Amerikában, hogy a feketék 90%-a azért szavazott Obamára, mert ő is fekete. Ez nem rasszizmus?

2010. ápr. 22. 19:20
 32/46 anonim ***** válasza:
nem azért utálják a legtöbben a cigányokat mert más a bőrük színe. véletlenül se. d ezt a sok idióta aberrált barom állat segg nem akarja felfogni, ez a gond.
2010. ápr. 22. 19:22
 33/46 anonim ***** válasza:
ez nem
2010. ápr. 22. 19:23
 34/46 anonim ***** válasza:
0%
de azért nem alkalmazzák őket sehol mert cigányok és ezért kénytelenek lopni szerencsétlenek, hogy ne haljanak éhen!
2010. ápr. 22. 19:24
 35/46 anonim ***** válasza:
érdekes, hogy a rendszerváltásig kevesebb volt a cigány bűnöző, mivel volt munkájuk!
2010. ápr. 22. 19:26
 36/46 anonim ***** válasza:
Kifelejted, hogy aki lopott az nagyon keményen be volt fenyítve. Nem azért nem alkalmazzák őket , mert cigányok, hanem mert NINCS KÉPESÍTÉSÜK. Nehéz úgy mérnök állásra mennem, ha nincs meg a diplomám hozzá... Egy 8 osztályt végzett embert nem lehet jó munkára felvenni. Nem bőrszín, hanem képesítés függő.
2010. ápr. 22. 20:18
 37/46 anonim ***** válasza:

tudatlanka, a rendszerváltásig azért volt munkájuk mert különben lecsukták őket, tudod mi az a KMK?

most viszont áruld el nekem, hogy az iskolák előtt a gonosz magyarul ugye gépfegyverrel akadályozzák meg, h a cigányok tanuljanak ugye?

legyünk egy percre akkor liberálisak oksa?

"Megadom a lehetőséget a választásra.." megkapták, egy tonna kedvezményt kapnak, leszarják, ennyi az ő bajuk. volt rá idejük ,h beilleszkedjenek. nekem is szar gyerekkorom volt, mégis elértem amit akartam, tanultam. ennyi.

miközben én otthon tanultam, és fejlesztettem magam, addig a velem egyidős cigányok kint jártak lopni vagy mentek bulizni. ennyi

2010. ápr. 22. 20:27
 38/46 anonim ***** válasza:
0%
nem önszántadból tanultál, hanem mert anyádék mondták!
2010. ápr. 22. 20:43
 39/46 anonim ***** válasza:

"nem önszántadból tanultál, hanem mert anyádék mondták!"

Kikérem magamnak, hogy én teljesen önszántamból tanultam mindig is! Tudtam, hogy ettől függ majd az életem további része, hogy jól tanulok-e, így már elsőtől kezdve folyamatosan magamért tanulok. És mily meglepő, megy ez magamtól is. Motivált ahogy a tanítónéni megdicsért, így mégtöbbet tanultam. Nem lehet a szülőkre kenni az ilyet.

2010. ápr. 22. 21:11
 40/46 anonim ***** válasza:
nekem voltak-vannak céljaim és nem akarom, hogy mások tartsanak el. ez elég motiváló volt. de a legegyszerűbb paraszt emberek is meg van ez a motiválása. csak a cigányokból hiányzik ez ennyire tömegesével.
2010. ápr. 22. 21:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!