Droghasználatért szigorú börtönbüntetés?
Az a rossz hírem van, hogy az a drog ami ilyen tüneteket produkál, és amit lehetséges feloldani italban, az a GBH vagy a GBL. Azaz gamma-hidroxi-vajsav, ipari oldószer. Ezt szándékosan szokták főleg lányok italába keverni, hogy könnyen kaphatóak legyenek. Elég veszélyes szer, s sajnos aránylag könnyű hozzájutni/elkészíteni. Természetesen nagyon durván büntetni kell azokat akik ilyesmiket használnak mások beleegyezése nélkül. Én erre életfogytiglant is simán kiszabnék.
A legalizálásnak viszont az ilyen szerhez semmi köze. Így legalizálás esetén se szaporodnának el az ilyen esetek. Ez méreg, és nem igazán drog. Nem sokan használják magukon csupán az élvezet miatt, főleg azért mert sok a kellemetlen mellékhatása.
Nem kéne megint mindent 1 kalap alá venni.
10:26:
AZ ítélet és nem ítélkezés, az ítélkezés szubjektív, emocionalis alapon nyugszik, míg az ítélet objektív, racionáils. Teljesen ellentétei egymásnak, ezen felül nem minden ember bíró, de mégis a legtöbben akik nem élnek drogokkal rögtön jönnek a sztereotípiák által kialakított képekkel. Amúgy megélhetési lopásról hallottál már? Azért is elítélik az embert legtöbben, de ha Te oda jutnál, kétlem, hogy erkölcsből nem vinnél el egy zsömlét a pék-furgonjából hajnalban ha már 3 napja éhezel...
Olvastam valami ilyesmit a drogokkal kapcsoaltban, hogy politikus így nyilatkozott: "Senkinek sincs joga a bódulathoz"
Szerintem senkinek sincs joga megmondani ki mit csináljon, amíg ezzel nem árt másnak magán kívül (az ártás az a halálragázolás, a leütéses rablás, hogy legyen rá pénzed.... nem az hogy ártok az anyukámnak, mert szomorúúú a drogozás miatt)
Albert Einstein mondott valami hasonlót, idézőjelet nem rakom ki: Nevetséges, hogy olyan korban élünk, ahol könnyebb szétrobbantani egy atomot, mint egy előítéletet.
Börtönbüntetés persze...
F@szkalapságért meg kivégzés.
Ez egy az egyben az idősektől a jogsielvétel esete.
Általánosítva kimondják hogy 80 év fölött el kéne venni tőlük a jogsit.
SZERINTEM 80 év fölött havonta kéne lennie egy 20 perces rutinellenőrzésnek ingyen(és nem korruptan) számukra, ahol kiderül, hogy látnak e jók e a reflexek stb. így lehet hogy kiderülne, hogy a 80 felettiek 90% a alkalmas tökéletesen arra, hogy a 4ütemű trabival elpöfögjön 70 el a teskóba.
Drogosoknál ugyanez. Ha valami történik akkor a 10 vagy még kevesebb százalék miatt szopja a maradék 90.
100.000 drogot próbált/drogot használó ember van Mo.-n
Namost mivel az ország öregedő, szerintem kijelenthetjük azt, hogy minden 20.-25. fiatal próbált már valamit (30 alatti)
És van ebből pár aki gáz. aki ámokfut ha bevesz egy valamit, aki lesétál a 10. ről, mert hülye. de az iylen ember eleve taigetosz pozitív, vagy öngyilkoshajlamú.
Nézzük meg Hollandiát. A történelem során azért tudott fennmarad, mert mindig orrhosszal vertek a környezetre.
A benelux unió már mikor létrejött, mi meg 2004 óta vagyunk egy hasonló (persze megkérdőjelezhető hasznosságú) unióban. De a benelux unió curvára bejött nekik anno, és korrekten kezelték egymást. Ha egy iylen állam, megintcsak évekkel, évtizedekkel ráverve környezetére hogy egy legalizációs/dekriminalizációs döntést, szerintem nem ők a hülyék. És nem félnek attól ,hogy összeomlik az államuk! Milyen érdekes. Biztos, azértvan mert "szigorú börtönbüntetést dezső" otthonró a csíkos pizsamájában jobban ért hozzá ,mint egy szakajtó pszichológus, kémikus, drogszakértő (tényleges drogszakértő akik megfigyelés és statisztikák, nem pedig betanított hazugságok útján operálnak).
A történelem során tuti volt már baleset azért, mert valaki vezetés közben a bajszát igazgatta reflexből.
Most akkor tiltsuk be a bajuszt is? Közepesen szigorú halálbüntetést az arcszőrzetesekre! Nőknek nem lehet hosszabb hajuk, mint 10 centi! Egy tiszta ország leszünk! HEIL HEIL HEIL! (ne izgujj a cigányokat nem bántjuk, belőlük még a bajszosokat se, az ország állampolgárát nem védjük meg, csak adunk a szájába valamit, hadd csámcsogjon, hadd vezesse a rabszolgaparaszt a robotolás után valamin az indulatait, hadd érezze, hogy hatalom van a kezében egy kicsi, hadd örüljön, hogy a bolhából csinált elefántot "legyőzőkkel" egy véleményen van; nemmelesleg addig is várja valamitől a javulást a hülyéje hihihi)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!