Felfüggesztett börtönbüntetés?
Figyelt kérdés
Ha letelik a felfüggesztett és utána csinálok vmit, akkor ezt is le kell ülnöm vagy csak azt amit utána csináltam?2011. júl. 13. 04:11
1/8 anonim válasza:
Ha a felfüggesztés idején túl vagy, akkor nem. De mint visszaeső az újabb büntetés lehet súlyosabb. Mi lenne, ha nem a társadalomra károsan élnél, mint a legtöbb ember?
2/8 anonim válasza:
ha nem a társadalomra károsan élnél, mint a legtöbb ember?Ezt nem hagyhatom,kérdés nélkül??Te ki vagy?Mi?
3/8 anonim válasza:
Nem kell leülnöd, de ha visszaesőnek minősülsz sokkal súlyosabb büntetést kapsz, ha nem vagy visszaeső akkor is a bűnismétlés, mindig súlyosító körülmény. Úgy hogy elképzelhető hogy megkapod azt bónuszban, amit nem ültél le, attól függ mennyi az annyi és belefér -e a súlyosításba.
4/8 anonim válasza:
"Te ki vagy?Mi?"
Igen, ki vagyok. Meleg is van, meg sok az értelmileg alultáplált.
5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm az értelmes válaszokat!
Az elsőnek pedig üzenném, hogy:
Te tudod mi történt?
Nem!
Akkor meg miért ítélsz el anélkül hogy bármi fogalmad is lenne az adott dologról?!
2011. júl. 13. 20:25
6/8 anonim válasza:
Véletlenül, és törvényes dolgokért nem szoktak felfüggesztett börtönbüntetést adni. Vétettél az alapvető közösségi normák ellen, tehát jogos, amit írtam.
7/8 anonim válasza:
Nem azzal van baj, hogy valami történt, mert nyilván felfüggesztettet nem visszaesők kapnak stb. de az a mondat, hogy "ha utána csinálok valamit?" ez zavar, miért csinálnál? nem mintha bármi közöm is lenne, hozzá, csak az előzőt védtem. Bocs kösz.
8/8 anonim válasza:
én úgy tudom hogyha utána csinálsz valamit nem számít bele, de ha hasonló bűncselekményt követtél el akkor visszaesőnek minősülhetsz és akkor már többet kapsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!