Miért szükségesek a melegfelvonulások?
Nincs bajom a melegekkel, én nem vagyok az, de ha ők azok, legyenek azok.
De minek kellenek a felvonulások? Ezek szín tiszta provokációk, semmi mást nem érnek el vele. Pláne így, hogy ok nélkül csak felvonulnak. Ez csak arra jó, hogy a meleg ellenesek gyűlölködhessenek egyet meg ellentüntetést szervezzenek.
Mintha külön lenne cigány, zsidó vagy éppen muzulmán felvonulás, ami csak arra jó hogy a rasszisták nyíltan gyűlölködhessenek.
11.50
akkor ezen az analógián elindulva be kellene tiltani a fogamzásgátlást is.
"önfenntartás és fajfenntartás. A homoszexualitás az egyikben megakadályozza."
Ez nem igaz, mivel a homoszexuális is képes utódot nemzeni.
Amire te gondolsz, az a meddőség.
Ideiglenesen visszajöttem.
Utolsó:
De egy faszi nem fog gyereket szülni egy másik aberráltnak.
"De egy faszi nem fog gyereket szülni egy másik aberráltnak."
Nem ez volt az állításom.
"De egy faszi nem fog gyereket szülni egy másik aberráltnak."
És akkor mi van ha nem szül? Csak a aférfi értékes aki gyereket nemz egy nőnek, az nem aki pl feltalálja a rák ellenszerét?
Miért is kellene valakit jogfosztottá tenni szexuális irányultsága miatt?
Megérteném amit gondolsz, ha az azonos jogos bárkinek is ártanának, de miért bánt téged, ha 2 másik ember megházasodik (mégha egyneműek is)?
A heteró férfiak sem fognak gyereket szülni.
Ez független attól ki kivel van párkapcsolatban....
Jó, látom, tele a világ prolival.
Igen, te azt írtad, hogy a homi is képes nemzeni. Erre írtam, hogy ez mindegy, mert a másik homi nem fog neki szülni. Szóval a b.u.z.u.l.á.s gátolja a fajfenntartást (bár egy házasságnak több célja is van), mivel a homi nemzőképessége csak egy nő mellett fog érni bármit is.
Mi ennyire értelmezhetetlen két k.i.b.@.s.z.o.t.t mondaton (amiből az egyiket te írtad)?
"Jó, látom, tele a világ prolival."
Aham. Te leírod azt a triviális tényt, h egy faszi nem tud szülni.
És én vagyok a proli. Jó.
"Igen, te azt írtad, hogy a homi is képes nemzeni. Erre írtam, hogy ez mindegy, mert a másik homi nem fog neki szülni."
Ha fajfenntartás miatt kritizálod a homokosokat, akkor egyáltalán nem "mindegy". Mivel a fajfenntartás a nemzőképességgel függ össze, nem a szexuális irányultsággal. Számtalan módja van, h egy meleg pár is "fajfenntartson". (utálom ezt a szót, annyira primitív)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!