Miért szükségesek a melegfelvonulások?
Nincs bajom a melegekkel, én nem vagyok az, de ha ők azok, legyenek azok.
De minek kellenek a felvonulások? Ezek szín tiszta provokációk, semmi mást nem érnek el vele. Pláne így, hogy ok nélkül csak felvonulnak. Ez csak arra jó, hogy a meleg ellenesek gyűlölködhessenek egyet meg ellentüntetést szervezzenek.
Mintha külön lenne cigány, zsidó vagy éppen muzulmán felvonulás, ami csak arra jó hogy a rasszisták nyíltan gyűlölködhessenek.
És azt ki ellenőrizné, hogy csak a b.u.z.i.k csinálják ezt a beteg folyamatot? Az azonos neműek "házassága" a heteroknak is engedélyezve lenne. Vagy aki normális, az jogfosztott lenne?
++++++
Kérdező (és tetro, meg a másik), itt kiszálltam.
A b.u.z.i.k ellen nem kell tüntetni, majd hazamennek, ha elfáradnak. Csak provokálnak, majd megunják.
Rákóczi hadnagya
"az azonos neműek "házassága"? Az nem házasság."
Miért is?
"És azt ki ellenőrizné, hogy csak a b.u.z.i.k csinálják ezt a beteg folyamatot?"
Tehát szerinted, ha legalizáljuk az azonos neműek házasságát, akkor a heterok is elkezdenek azonos neműekkel házasodni?
"Tehát szerinted, ha legalizáljuk az azonos neműek házasságát, akkor a heterok is elkezdenek azonos neműekkel házasodni?"
Nincs kizárva. Most is van olyan, hogy valaki pl. a pénzéért vagy az állampolgárságért házasodik valakivel, nem pedig szerelemből.
"Most is van olyan, hogy valaki pl. a pénzéért vagy az állampolgárságért házasodik valakivel, nem pedig szerelemből."
Szóval, ha a fiatal csajszi hozzámegy a 90 éves papihoz a pénzéért, az teljesen rendben van. De ha egy fiatal fiú teszi ugyanezt, az ellen már törvényileg fel kell lépni.
Értem. :DDD
"Az sincs rendben, ha a fiatal csajszi teszi ezt."
Akkor kijelenthetjük, h ez nem volt valami nagy érv a melegházasság ellen.
Nem is a "meleg"házasság elleni érvnek szántam, hanem egy kérdésedre válaszként.
A b_zik (nevezzük nevén a dolgot) házassága ellen az szól leginkább, hogy ennek az lenne az üzenete, hogy a homoszexualitás normális, és ezáltal több mostani gyerekből válna homoszexuális felnőtt.
47%os,hogy írhat valaki ilyen marhaságot?
Igen,a homoszexualitás normális,az nem normális,ha homoszexuális heteroszexuális kapcsolatban él!
Mi vag te ökológus vagy genetikus?
Nem,nem minden egyedben van meg a "fajfenntartás".
Ráadásul az egyed nem egyenlő a fajjal.
Vannak egyedek,akik azzal tesznek a faj számára hasznosat,ha nem szaporodnak,tudod túlnépesedés van a világon...
A melegeket és a heterókat felfoghatod úgy is,mint a fehérvérsejteket és a vörösvérsejteket.
A fehérvérsejtekből egy cm3 méterben 7000 van,még vörösvértestekből 5 millió.
A fehár vérsekt önvédelmi feladatokat lát el.
Egy meleg,akinek nincs gyereke nagyobb eséllyel nevelheti fel a testvére gyerekét,ha valami baj történik a szülővel,vagy ha meghal egy meleg,gyermektelen rokon,akkor az unokahúga,inokaöccse örököl utána,tehát segíti azok életét...
De attól,mert valaki meleg még lehet gyereke,sőt sokaknak is van.
A gyermekteleneség nem egyenlő a melegséggel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!