Miért szükségesek a melegfelvonulások?
Nincs bajom a melegekkel, én nem vagyok az, de ha ők azok, legyenek azok.
De minek kellenek a felvonulások? Ezek szín tiszta provokációk, semmi mást nem érnek el vele. Pláne így, hogy ok nélkül csak felvonulnak. Ez csak arra jó, hogy a meleg ellenesek gyűlölködhessenek egyet meg ellentüntetést szervezzenek.
Mintha külön lenne cigány, zsidó vagy éppen muzulmán felvonulás, ami csak arra jó hogy a rasszisták nyíltan gyűlölködhessenek.
Nem.
Azt mondtam, hogy a nőnek joga volt felvonulni, mert nőnek lenni nem betegség, így megérdemli a jogokat..
De várjunk csak?
Milyen jogai nincsenek a b.u.z.i.knak?
21.33
melegnek lenni miért betegség? mert te eldöntötted?
tudod száz éve meg azt is a természetben vezették le, hogy a nőnek miért nincsenek jogai. meg akkor épp az volt természetes.
(Első hozzászólásomban ott van.)
De milyen jogai nincsenek a b.u.z.i.knak?
21.41
pl nem házasodhatnak. ami egy csomó előnnyel jár jogilag.
de itt nem csak arról van szó, hogy jogilag egyenlőek-e. mert még ha azok is, egy csomó olyan hátrány éri őket, ami igazságtalan. persze ehhez szükség van némi empátiára, hogy ezt észrevedd.
1.Miért ne házasodhatnának? Keresnek egy nőt (leszbikusok esetén férfit), és házasodhatnak.
2. Ha igazgató lennék egy akárminél, nem szexualitás alapján döntenék, viszont elvárnám, hogy a szexualitást a dolgozók hagyják a munkahelyen kívül (és a hálószobában, de az már magánügy). Ha esetleg valaki azt hirdeti, hogy b.u.z.i, másik meg, hogy hetero, nyilván az utóbbit jobban tolerálnám, mivel az egy természetes dolog.
22.34
1. nyilvánvalóan ha két ember egymással akarja összekötni az életét, akkor nem olyan jó alternatíva, hogy mással házasodhatna :D
2. kérlek mond már el, honnan jön ez a természetes nem természetes dolog. mert a természetben számtalan állatnál létezik a homoszexualitás. akkor pl a majmok nem természetellenesek?
Rákóczi hadnagya
"Azt mondtam, hogy a nőnek joga volt felvonulni, mert nőnek lenni nem betegség, így megérdemli a jogokat."
Ugyan az orvosok szerint a homoszexualitás nem betegség, de ettől most tekintsünk el.
Játsszunk el a gondolattal, és tegyük fel, h betegség.
Ha betegség, akkor ezek szerint nem tehetnek róla, hiszen senki sem tehet arról, ha beteg.
Tehát szerinted tök igazságos jogfosztottá tenni vkit, ha beteg?
Genetika meghatározza (a fogyatékosság jobban megteszi).
Mint mondtam, egyáltalán nem jogfosztottak.
Nem a házasság kell nekik, hanem az azonos neműek "házassága"? Az nem házasság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!