Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Eltekintve attól hogy Hitler...

Eltekintve attól hogy Hitler mit művelt, mit mondtok erre?

Figyelt kérdés
Szóval van ez a Hitler nevű idióta aki ugye kiakarta írtani a zsidókat, és kirobbantotta a második világháborút. Ha eltekintünk ezektől a tetteitől, és ha mondjuk ő nem lett volna antiszemita, rasszista, és nem robbantotta volna ki a világháborút, milyen hatásai lettek volna a gazdasági, politikai, társadalmi intézkedéseinek? Jó államférfi volt? Mennyire lett volna jó az embereknek? Ismétlem, tekintsünk el attól hogy antiszemita, rasszista, háborút kirobbantó. Ha ő egy mai politikus lenne, mit érne el? Kíváncsi vagyok mi a véleményetek. Nem érzelmeket kérek, meg szitkozódást, a kérdésre koncentráljatok! Köszi.
2010. ápr. 13. 11:02
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/77 anonim ***** válasza:
18%
Nem az a Hitler nevű faszi robbantotta ki a Second World Wart? akkor bocsi, tényleg semi köze nem volt hozzá....
2010. ápr. 18. 15:56
 42/77 anonim ***** válasza:
59%

A nácik nem erőszakoltak meg senkit, tévhit, azt az oroszok csinálták.

kertészt meg a holokausztot meg hagyjuk...

Abban egyetértek, hogy 41 után megkattant. Túl nagy stressz volt rajta, túlságosan is hitt az elveiben a bukást nem akarta elismerni...

Én csak annyit írnék még, hogy az oroszok 89-ig azt tanították hogy a lengyel értelmiségiek lemészárlását a németek csinálták és ők utána Magyarország csodálatos felszabadítói voltak, ott a buzeráns szobruk is Pesten, ami lerombolásra vár. És akkor itt egy beszámoló:

http://www.youtube.com/watch?v=WHj7T3cdpGk&feature=related

Ennek tükrében gondoljuk át, hogy mi lehet igaz abból, amit tanítanak és mi nem.

2010. ápr. 18. 15:57
 43/77 anonim ***** válasza:
100%
Lassan odajutunk, hogy a 2.VH-t a rasszizmus okozta. Persze csupán ezért tört ki, semmi más oka nem volt és csak Hitler egyedül a felelős érte. Szép. Civilekre atomot dobni meg hőstett. Hol az igazságérzet?
2010. ápr. 18. 15:59
 44/77 anonim ***** válasza:
45%

Jaja Kertészt hagyjuk, inkább hiszek egy sokat olvasott történelem-szakos diáknak mint olyanoknak akik átélték a másik vh-t. Biztos hazudik a pali, mindig is ganyús volt nekem.

Azt nem tudhatjuk biztosan hogy megeőszakolták-e a nőket, de Stadler Aranka feljegyzéseiben igen gusztustalan dolgokat olvasgattam, persze volószínű hogy ő is hazudgál.

2010. ápr. 18. 16:04
 45/77 anonim ***** válasza:
40%

A válasz írója 62%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 15:59

nem csak a rasszizmus okozta, de hogy ártatlan embereknek kellet meghalniuk/szenvedniük mások hibájából az szerintem nem fair, és pediglen emberk kiirtása szerintem nem elhanyagolható tényező. más szemszögből persze Hitlert is lehet beállítani hősnek.

2010. ápr. 18. 16:07
 46/77 anonim ***** válasza:
57%

Igen, valószínű Kertész Imre hazudott és a 16 éven aluli munkaképtelen gyerekeket nem ölték meg hanem elvitték fagyizni.

Kertész Imrét hagyjuk, én nagyon haragszom rá, főleg a külföldi tevékenységei miatt, hogy már szinte hobbiszerűen járat le minket külföldön, számomra egy ilyen alak nem lehet hiteles személy.

2010. ápr. 18. 18:15
 47/77 anonim ***** válasza:
58%

"Kertész Imrét hagyjuk, én nagyon haragszom rá, főleg a külföldi tevékenységei miatt, hogy már szinte hobbiszerűen járat le minket külföldön, számomra egy ilyen alak nem lehet hiteles személy."

pfff. azért hagyjuk mert te nem kedveled? ja akkor biztos hazudott. ez nem szimpátia kérdése, nem a személye a lényeg.

2010. ápr. 18. 18:30
 48/77 anonim ***** válasza:
59%

pfff. azért hagyjuk mert te nem kedveled? ja akkor biztos hazudott. ez nem szimpátia kérdése, nem a személye a lényeg.

Azért hagyjuk, mert nem egy hiteles személy. Ennyi.

2010. ápr. 18. 18:53
 49/77 anonim ***** válasza:
34%
jaaa, tuti kitalálta az egészet, mert szerinted nem hiteles....ugyanmár.
2010. ápr. 18. 18:58
 50/77 anonim ***** válasza:

nem akarok semmi holokauszt bántót írni mert elvisz az ÁVH, meghát valószínűleg a gyerekeket tényleg kiirtották, mert nem tudták őket hova tenni.

DE! Ha engem arra kérnének, hogy írjak egy könyvet a haza felemelkedéséért, és azért hogy a rosszakarókat lejárassam és még jól meg is fizetnék, akkor a cél szentesíti az eszközt és biza írnék valótlant, akármennyire is erkölcsösnek tartom magam.

2010. ápr. 18. 21:01
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!