Eltekintve attól hogy Hitler mit művelt, mit mondtok erre?
A nácik nem erőszakoltak meg senkit, tévhit, azt az oroszok csinálták.
kertészt meg a holokausztot meg hagyjuk...
Abban egyetértek, hogy 41 után megkattant. Túl nagy stressz volt rajta, túlságosan is hitt az elveiben a bukást nem akarta elismerni...
Én csak annyit írnék még, hogy az oroszok 89-ig azt tanították hogy a lengyel értelmiségiek lemészárlását a németek csinálták és ők utána Magyarország csodálatos felszabadítói voltak, ott a buzeráns szobruk is Pesten, ami lerombolásra vár. És akkor itt egy beszámoló:
http://www.youtube.com/watch?v=WHj7T3cdpGk&feature=related
Ennek tükrében gondoljuk át, hogy mi lehet igaz abból, amit tanítanak és mi nem.
Jaja Kertészt hagyjuk, inkább hiszek egy sokat olvasott történelem-szakos diáknak mint olyanoknak akik átélték a másik vh-t. Biztos hazudik a pali, mindig is ganyús volt nekem.
Azt nem tudhatjuk biztosan hogy megeőszakolták-e a nőket, de Stadler Aranka feljegyzéseiben igen gusztustalan dolgokat olvasgattam, persze volószínű hogy ő is hazudgál.
A válasz írója 62%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 15:59
nem csak a rasszizmus okozta, de hogy ártatlan embereknek kellet meghalniuk/szenvedniük mások hibájából az szerintem nem fair, és pediglen emberk kiirtása szerintem nem elhanyagolható tényező. más szemszögből persze Hitlert is lehet beállítani hősnek.
Igen, valószínű Kertész Imre hazudott és a 16 éven aluli munkaképtelen gyerekeket nem ölték meg hanem elvitték fagyizni.
Kertész Imrét hagyjuk, én nagyon haragszom rá, főleg a külföldi tevékenységei miatt, hogy már szinte hobbiszerűen járat le minket külföldön, számomra egy ilyen alak nem lehet hiteles személy.
"Kertész Imrét hagyjuk, én nagyon haragszom rá, főleg a külföldi tevékenységei miatt, hogy már szinte hobbiszerűen járat le minket külföldön, számomra egy ilyen alak nem lehet hiteles személy."
pfff. azért hagyjuk mert te nem kedveled? ja akkor biztos hazudott. ez nem szimpátia kérdése, nem a személye a lényeg.
pfff. azért hagyjuk mert te nem kedveled? ja akkor biztos hazudott. ez nem szimpátia kérdése, nem a személye a lényeg.
Azért hagyjuk, mert nem egy hiteles személy. Ennyi.
nem akarok semmi holokauszt bántót írni mert elvisz az ÁVH, meghát valószínűleg a gyerekeket tényleg kiirtották, mert nem tudták őket hova tenni.
DE! Ha engem arra kérnének, hogy írjak egy könyvet a haza felemelkedéséért, és azért hogy a rosszakarókat lejárassam és még jól meg is fizetnék, akkor a cél szentesíti az eszközt és biza írnék valótlant, akármennyire is erkölcsösnek tartom magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!