Eltekintve attól hogy Hitler mit művelt, mit mondtok erre?
Már ő lenne a kormányfő...
Hitler mindenkire hatással volt, a Mein Kampfot ajándékozták a házaspároknak nászajándékként. Hitler mindenkit be tudott hülyíteni, és erre most is képes lenne.
Ha most Magyarországon lenne politikus, akkor szerintem már idén talpra állnánk (elvégre 1933-ban még a válság sújtotta Németországot, 6 év alatt pedig lett pénzük kiképzőtáborokra, koncentrációs táborra, páncélosokra, repülőgépekre, fegyverekre. Szerintem 1939-re Németország volt a világ leggazdagabb országa, de csak kicsivel előzte meg az USA-t és Angliát...
Báe ma már más a helyzet, mert itt több dolga lenne, mert Németország akkor csak szét volt szakadva, és nem volt eladva...
De Hitler remek államférfi volt, ha indult volna a pártja az idei választásokon, szerintem egy 70%-ot összehoztak volna.
Végre egy értelmes válasz. Köszönöm. Várok még ilyeneket.
"Viszont már kezd "kibontakozni" egy hasonló politikus"
Mesterházy Attila? Orbán Viktor? Igen, igazad van.
Hát mindössze azért, mert egy népcsoport szisztematikus kiirtása elmebeteg dolog + az hogy hatalomvágyam van, és leakarom igázni egész európát nem túl normális dolog, már bocs.
És félreérté ne essék, nem vagyok zsidó, kommunista, stb. stb. Elegem van a holokauszt megemlékezésekből, és a cionisták seggét nyaló intézkedésekből. De akkor sem tartom ezért Hitlet teljesen ép elméjűnek. Ezért kérdeztem azt, hogy milyen lett volna az élet, ha nem pusztítja a zsidókat és egyéb kisebbségeket, és nem robbantja ki a háborút. És kíváncsian várom a további válaszokat. Nem erre a válaszomra, hanem a fenti kérdésre.
Nagy az Isten állatkertje... és túl alacsony a kerítés, szokták mondani. De hogy ennyi szökött belőlük Magyarországra, azt nem is gondoltam volna!
Hitler szobafestőből sátánná lett. Ha ez nektek követendő példa, akkor nem vagytok normálisak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!