Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Eltekintve attól hogy Hitler...

Eltekintve attól hogy Hitler mit művelt, mit mondtok erre?

Figyelt kérdés
Szóval van ez a Hitler nevű idióta aki ugye kiakarta írtani a zsidókat, és kirobbantotta a második világháborút. Ha eltekintünk ezektől a tetteitől, és ha mondjuk ő nem lett volna antiszemita, rasszista, és nem robbantotta volna ki a világháborút, milyen hatásai lettek volna a gazdasági, politikai, társadalmi intézkedéseinek? Jó államférfi volt? Mennyire lett volna jó az embereknek? Ismétlem, tekintsünk el attól hogy antiszemita, rasszista, háborút kirobbantó. Ha ő egy mai politikus lenne, mit érne el? Kíváncsi vagyok mi a véleményetek. Nem érzelmeket kérek, meg szitkozódást, a kérdésre koncentráljatok! Köszi.
2010. ápr. 13. 11:02
1 2 3 4 5 6 7 8
 1/77 anonim ***** válasza:
35%
Nem lehet eltekinteni attól, amit művelt. Így értelmetlen a kérdés. Viszont már kezd "kibontakozni" egy hasonló politikus, de remélem, most már okosabbak leszünk, mert tudjuk, hova vezethet mindez.
2010. ápr. 13. 11:07
 2/77 A kérdező kommentje:
Ennyire nem érthető a kérdés?
2010. ápr. 13. 11:08
 3/77 anonim ***** válasza:
60%
Tegyük fel, ha mondjuk Hitler egy óriási beszélő virsli lett volna, vajon akkor mi történik? Vagy ha Hitler kooperált volna a nagy Repülő Spagettiszörnynyel.
2010. ápr. 13. 11:08
 4/77 anonim ***** válasza:
71%

Már ő lenne a kormányfő...

Hitler mindenkire hatással volt, a Mein Kampfot ajándékozták a házaspároknak nászajándékként. Hitler mindenkit be tudott hülyíteni, és erre most is képes lenne.

Ha most Magyarországon lenne politikus, akkor szerintem már idén talpra állnánk (elvégre 1933-ban még a válság sújtotta Németországot, 6 év alatt pedig lett pénzük kiképzőtáborokra, koncentrációs táborra, páncélosokra, repülőgépekre, fegyverekre. Szerintem 1939-re Németország volt a világ leggazdagabb országa, de csak kicsivel előzte meg az USA-t és Angliát...

Báe ma már más a helyzet, mert itt több dolga lenne, mert Németország akkor csak szét volt szakadva, és nem volt eladva...

De Hitler remek államférfi volt, ha indult volna a pártja az idei választásokon, szerintem egy 70%-ot összehoztak volna.

2010. ápr. 13. 11:10
 5/77 A kérdező kommentje:

Végre egy értelmes válasz. Köszönöm. Várok még ilyeneket.

"Viszont már kezd "kibontakozni" egy hasonló politikus"

Mesterházy Attila? Orbán Viktor? Igen, igazad van.

2010. ápr. 13. 11:11
 6/77 anonim ***** válasza:
67%
amúgy tényleg nem kellene idiótáznod, mert ha nem robbantja ki a második világháborút, akkor a szuperhatalmak bevetették volna az atombombát, mert nem látták azt a pusztítást, amit a második világháború okozott. Atombomba meg világháború nélkül is elkészült volna...
2010. ápr. 13. 11:12
 7/77 A kérdező kommentje:
Oké, akkor mindjárt szentté avatom, mert kirobbantotta a második világháborút. A kérdésre, légyszíves.
2010. ápr. 13. 11:13
 8/77 A kérdező kommentje:

Hát mindössze azért, mert egy népcsoport szisztematikus kiirtása elmebeteg dolog + az hogy hatalomvágyam van, és leakarom igázni egész európát nem túl normális dolog, már bocs.

És félreérté ne essék, nem vagyok zsidó, kommunista, stb. stb. Elegem van a holokauszt megemlékezésekből, és a cionisták seggét nyaló intézkedésekből. De akkor sem tartom ezért Hitlet teljesen ép elméjűnek. Ezért kérdeztem azt, hogy milyen lett volna az élet, ha nem pusztítja a zsidókat és egyéb kisebbségeket, és nem robbantja ki a háborút. És kíváncsian várom a további válaszokat. Nem erre a válaszomra, hanem a fenti kérdésre.

2010. ápr. 13. 11:19
 9/77 anonim ***** válasza:
50%

Nagy az Isten állatkertje... és túl alacsony a kerítés, szokták mondani. De hogy ennyi szökött belőlük Magyarországra, azt nem is gondoltam volna!

Hitler szobafestőből sátánná lett. Ha ez nektek követendő példa, akkor nem vagytok normálisak.

2010. ápr. 13. 11:21
 10/77 A kérdező kommentje:
utolsó, nehéz felfogni amit leírtam a kérdésben? tényleg ennyire bonyolult?
2010. ápr. 13. 11:22
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!