Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Hogyan kellene az országot...

Hogyan kellene az országot felvirágoztatni, a rasszizmust és az erőszakot visszafogni?

Figyelt kérdés

Aki rasszista módszerekkel gondolja ezt , az ne is írjon.

Érdekelne , hogy ki hogyan képzeli az ország "megjavítását és felvirágoztatását" továbbá a cigányok vs. magyarok probléma orvoslását

14 éves fiú

2010. ápr. 8. 15:13
1 2 3
 21/27 anonim válasza:

"Valamilyen megmagyarázhatatlan belső

indíttatás alapján, ösztönösen és állandóan vonzódtam a cigány gyerekekhez, s ragaszkodom

hozzájuk azóta is egyfolytában, annak ellenére, hogy nem vagyok cigány."

Az írónak csak annyit, hogy látogasson el Ózdra, aztán fejezze ki vonzalmát...Hamar vonzónak találnák ott őt is( a pénztárcáját meg a mobilját no meg az ékszereit)

2010. ápr. 8. 18:07
 22/27 Zenon ***** válasza:

,,Rasszista módszerek"... atyaég, már a 14 évesek is ilyen közhelyekkel dobálóznak! -.-

Amúgy ha okosodsz egy pár évet, letisztul majd, hogy kik mondják kikre a ,,rasszista" jelzőt, miért, és ez mennyiben felel meg a valóságnak.Szóval a média nem szentírás.

A kérdésedre nehéz lenne válaszolni, mert senki sem tud átfogó, és mindenre kiterjedő megoldást, ,,felvirágzásról" meg ne is beszéljünk. :(

2010. ápr. 8. 20:33
 23/27 anonim ***** válasza:

15:54!

A munkaképes cigányok 85-90 %-a munkanélküli. Ki indult el azon az úton, kikre értetted?

2010. ápr. 8. 22:40
 24/27 anonim ***** válasza:

Ha segélyből jobban megélsz, mint minimálbéres munkából, Te elmennél dolgozni? Ugye, hogy nem! Ők sem mennek.Ezen kellene változtatni. ma már ők is ragaszkodnak a 21. századi technikai fejlődés kínálta anyagi javakhoz és az ehhez köthető felemelkedéshez (internet, mobil stb.) és erről már nem is akarnak lemondani. Ha beindul a gazdaság fejlődése, versenyképes béreket kínáló munkahelyek jönnek létre, amelyek felszívhatják a normális cigányság zömét is. Ezt kell megfelelő oktatáspolitikával alátámasztani és akkor van esély a cigánykérdés számunkra és számukra is előnyös megoldására.

A Jobbikos agyatlan gyűlöletszítás és erőfitogtatás mit ér el? Polgárháborút? Független Cigányisztánt É-M.o. és DK. Szlovákia részeiből? Ez kell nektek?

2010. ápr. 9. 00:20
 25/27 anonim ***** válasza:
azok beszélnek gyűlöletkeltésről akik valójában uszítanak...
2010. ápr. 9. 00:22
 26/27 anonim ***** válasza:

"Ha beindul a gazdaság fejlődése, versenyképes béreket kínáló munkahelyek jönnek létre, amelyek felszívhatják a normális cigányság zömét is"

Ezt komolyan mondod? Előszöris 25 éve dolgozom, igaz, hogy nincs felsőfokú végzettségem, mert még nem végeztem el a főiskolát, de folyamatban van. Érettségim van, középfokú számtech szakmám, középfokú nyelvvizsgám és rengeteg elvégzett tanfolyamom. Még én sem kapok és fogok kapni egy jó darabig versenyképes fizetést, a cigány, akinek szinte a 8 általánosa sincs, vagy éppenhogy megvan, szerinted mennyit fog kapni, ha elmegy véletlenül dolgozni, vagy ha egyáltalán lesz olyan, aki alkalmazza? A technikai vívmányokhoz tudom, hogy ragaszkodnak, mert nagyon sok embertől elvették már az utcán a mobilt és az mp3 lejátszót. Soha nem fog felemelkedni a cigányság, mert ennyi idő alatt, aki akart az felemelkedett. A II. világháború után szinte mindenki a nulláról volt kénytelen indulni és mégis eljutottak valahova. Az én nagymamámék 1 szoba-konyhában éltek 6-an. Mégis normális, tanult gyerekei lettek. Nehogy azt hidd, hogy amikor az én anyukám felnőtt, akkor mindenki dőzsölt. Anyukám is szegény volt nagyon gyerekkorában. Dolgozni kellett mennie, csak éppen Ő munka mellett tanult. 2 gyereket szült nem 12-t és a gyerekei mellett is tanult. Most felsővezető, elmúlt 65 éves és nyugdíj mellett még mindig dolgozik. Ja és persze Ő semmit nem kapott az államtól. Se segélyt, se ingyen lakást. Aki akar az tesz magáért.

2010. ápr. 9. 10:14
 27/27 anonim ***** válasza:
Ja és amíg egészséges vagyok, addig nem járatom le magam azzal, hogy segélyért álljak sorba, vagy eltartassam magam, légyszíves ne feltételezz rólam ilyet."Ugye, hogy nem mennél el". De elmennék, mert most is otthon lehetnék GYESEN, ami kevesebb, mint a segély, de visszajöttem dolgozni és a pici gyerekem bölcsödébe jár, mert vannak igényeim és valamiből a főiskolát és a rezsit is fizetnem kell, mert én nem kapok semmit ingyen az államtól.
2010. ápr. 9. 10:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!