Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Hogyan kellene az országot...

Hogyan kellene az országot felvirágoztatni, a rasszizmust és az erőszakot visszafogni?

Figyelt kérdés

Aki rasszista módszerekkel gondolja ezt , az ne is írjon.

Érdekelne , hogy ki hogyan képzeli az ország "megjavítását és felvirágoztatását" továbbá a cigányok vs. magyarok probléma orvoslását

14 éves fiú

2010. ápr. 8. 15:13
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Ugye a "rasszista" alatt a cigányokat érted?

2010. ápr. 8. 15:53
 12/27 anonim ***** válasza:
17%

15:41

Marhaságokat írsz, a hazai cigányok kétharmadát kitevő magyarcigányság már eleve erősen keveredett a magyarsággal. Őket hatékony, felzárkóztató oktatáspolitikával, versenyképes béreket kínáló munkahelyek teremtésével lehet és kell is asszimilálni a magyarságba. El is indultak ezen az úton. Ez az ország érdeke, nem az, hogy minél jobban elvadítsd és ellenséggé tedd őket, ahogyan az idióta Jobbik gondolja. A kényszerítést és a határozott rendőri fellépést a cigányok egyharmadát alkotó oláhcigányság ellen kell alkalmazni, őket valóban nem lehet normálisan integrálni.

2010. ápr. 8. 15:54
 13/27 anonim ***** válasza:
utolsó, bizonyítsad az állításodat, hogy a cigányok 2/3-a azaz 60%-a normális nem pedig az agresszív szélsőséges fajta. szerintem nem tudod.
2010. ápr. 8. 15:56
 14/27 anonim ***** válasza:

Azzal hogy megszűnik a rasszizmus azzal még az ország gondjai nem szűnnek meg. Persze jóval könnyebb helyzetbe lennénk. De lássuk be: ebben az országban nem fog megszűnni a rasszizmus. Jó persze lehet prédikálni hogy "be kéne illeszteni a cigányságot az országba" meg ilyenek de ezt egyszerűen lehetetlenség megcsinálni mert magyar és cigány oldalon sem túl nagy az erre való hajlandóság. Arra van pár ötletem hogy lehetne mérsékelni a magyar-cigány viszonyt:

1. Be kéne vezetni az általános munkakötelezettséget.

2. A segélyeket nem pénzben kellene adni, hanem pl. élelmiszerben.

Hogy az országot hogyan kéne felvirágoztatni? Szerintem ehhez az első dolog az hogy "független" országgá kellene válni, vagyis kilépni az EU-ból és ki kéne vágni innen a külföldi cégeket akik kirabolják az országot. Létre kéne hozni egy olyan országot ami meg termeli magának amire szüksége van, mert meg tudnánk termelni.

2010. ápr. 8. 16:04
 15/27 anonim ***** válasza:
Ja és a hatalmas méretű korrupciót sem ártana megszüntetni (mszp-szdsz-fidesz-szel az élen)
2010. ápr. 8. 16:08
 16/27 anonim ***** válasza:

Ez egy 1994-es tudományos tanulmány, azóta nem sok minden vátozhatott, hiszen 15-16 év alatt nem születik sok generáció, hogy tisztulhasson a génállomány. Mielőtt leszólod a másikat, hogy marhaságokat beszél előbb olvasd el ezt. Lehet, hogy akik írták csak kandidátusok és adjunktusok és nem olyan okos emberek, mint Te, de azért csak vess rá egy pillantást.

[link]

2010. ápr. 8. 16:11
 17/27 anonim ***** válasza:

"Valamilyen megmagyarázhatatlan belső

indíttatás alapján, ösztönösen és állandóan vonzódtam a cigány gyerekekhez, s ragaszkodom

hozzájuk azóta is egyfolytában, annak ellenére, hogy nem vagyok cigány."

vagyis az író kicsit elfogult lehet.

2010. ápr. 8. 16:19
 18/27 anonim ***** válasza:
14 éves fiú még ne ilyen kérdésekkel foglalkozzon hanem tanuljon. és nem is írok mert a rasszista módszer el kelne már erre az országra. megtisztulás lenne
2010. ápr. 8. 17:24
 19/27 anonim ***** válasza:
16:19 Annál inkább igazam van abban, hogy 68%-uk beltenyészet.
2010. ápr. 8. 17:30
 20/27 anonim ***** válasza:
Nekem őszintén nem tetszik amit csinálnak a cigányok. szerintem akik itt írunk tuti dolgozunk, adózunk... ők meg szülik a gyerekeket sorra a putriba, verik a hasukat, hogy beteg legyen a gyerek és még több pénzt kapjanak. a mi zsebünkből.aztán az ő gyerekei ha véletlen iskolába, óvodába járnak a mi gyerekeinket fenyegetik és lopják meg. ha egyszer felnőne akkor meg mennek a börtönbe, amit ismét mi fizetünk adózók. úgyhogy szerintem ne írd, hogy ne rasszizmusozzunk, mert ez csak nálunk van. és ha előbb kap egy 6. osztályt elvégző fogatlan 10 gyerekes cigány asszony munkát, mint az én jó állású, képzett és tanult magyar anyám akkor szégyelje magát minden magyar, hogy nem előztük meg a szennyet. meg kellene tiszítani az országot, de ezt már írtam az előbb!!!
2010. ápr. 8. 17:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!