Hogyan kellene az országot felvirágoztatni, a rasszizmust és az erőszakot visszafogni?
Aki rasszista módszerekkel gondolja ezt , az ne is írjon.
Érdekelne , hogy ki hogyan képzeli az ország "megjavítását és felvirágoztatását" továbbá a cigányok vs. magyarok probléma orvoslását
14 éves fiú
35 még jó hogy te nem vagy politikus
vagy mégse?
ha mszp s lennél már rég tönkre ment volna a párt :)))
Bántott valaki, mert cigány vagy?
Mert engem bántottak azért, mert magyar vagyok.
Majdnem belémállt a bökő.
ha Ön egyetért azzal, hogy "nem szabad szegény romáknak megszabni, hogy mire költsék el pénzüket, hadd vegyenek piát meg szórják el félkarú rablóra, ha attól lesznek boldogok" - akkor nyugodt szívvel szavazzon a Fideszre.
pajti, hogyan hozod fel a romákat a te szintedre, ha ők nem akarják? Ők jobban érzik magukat ha állatként viselkednek, kötekednek, agresszívek, stb.
mellesleg a rasszizmus egy tünet. ha itt valódi esélyegyenlőség lenne, a cigányoknak és a magyaroknak ugyanannyi joga és kötelessége lenne, hidd el, nem lenne rasszizmus, illetve nem ekkora szinten, én ezt nem is nevezném rasszizmusnak.
ha a borsófőzelékedbe szart kevernek, akkor elmondhatjuk, hogy te utálod a borsófőzeléket mert nem akarod megenni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!