Nagy ünnepet csapsz ha vasárnap nyer a "pártod"?
Mit ünnepeljek ezen?
Nem fog történni semmi, Tök mindegy ki nyer.
Semmivel nem lesz nekem jobb, ha nyer valaki.
Ellenben ha bejutnék a parlamentbe, havi 500-800ezres költségtérítésért úgy, hogy nem csinálok semmit, akkor jah én is örülnék.
Igen kedves 37%-os, pont ilyen emberek vannak a parlamentben, amilyen te is vagy, és pont ezek miatt mondod, hogy mindegy mert ugyanolyan szar lesz. Igen neked nem lesz jobb. Mivel csak magaddal törődsz, úgy gondolom meg is érdemled!
Kérdésre: nem hiszem hogy nyerni fog, de mindenképpen örülni fogok, csak kérdés hogy mennyire. Azért ünnepséget nem rendezek. :)
"Igen kedves 37%-os, pont ilyen emberek vannak a parlamentben, amilyen te is vagy, és pont ezek miatt mondod, hogy mindegy mert ugyanolyan szar lesz. Igen neked nem lesz jobb. Mivel csak magaddal törődsz, úgy gondolom meg is érdemled! "
Igen és a jövőben is ilyenek lesznek bent.
Azt hogy én kivel foglalkozok, szerintem ne mond meg, mert egyáltalán nem tudsz róla semmit.
Én sem állítok rólad valótlant.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!