Hol van a Fidesz ígérete a munkahelyekkel kapcsolatban? Ilyenkor már legalább 4 állásportálról kellene hírlevelet kapnom (tegnap is, pedig vasárnap volt), vagy töröltek a levelezési listáról, mert másra szavaztam?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 12. 12:48
2/11 anonim válasza:
Igazad van, de légy nyugodt a Jobbik rúgdalni fogja őket és Orbán vért fog izzadni mire a választási igéreteinek csak a felét teljesíti, de teljesíteni fogja..
3/11 A kérdező kommentje:
A másik lehetőség, hogy a hírlevelek összeállítói még részegen fetrengenek. :-)
Eddig csak 1 helyről érkezett állásajánlat, délig 4 helyről szokott jönni, estig meg még legalább 2 másik helyről.
2010. ápr. 12. 12:53
4/11 anonim válasza:
Jajj, de okos vagy te.
A második forduló után lesz kormány alakítás, alakuló ülés stb.
1 nap alatt szerinted lehet valamit is tenni? Ha tényleg ilyenekből áll a jobbik, az tényleg nagyán szánalmas... :)
6/11 A kérdező kommentje:
Nem vagyok jobbikos, csak nem kaptam meg a kért hírleveleket, amiket tegnapig mindig megkaptam. :-)
2010. ápr. 12. 12:56
7/11 anonim válasza:
Rossz látni hogy nem értitek a viccet :D:D
8/11 A kérdező kommentje:
12:56 - Ugye? :-D
2010. ápr. 12. 12:57
9/11 anonim válasza:
Nagyon hosszú idő lesz mire helyre rakják az országot,munkahelyeket kell teremteni,ami lassú és nehéz folyamat lesz.Rombolni minig könnyű,de építeni nehéz.
10/11 anonim válasza:
Ja, persze... a fidesz megválltja a világot.... Jobb lesz, mint a szocializmusban.
Mit is igértek? 1 millió munkahelyet, Ma Mo-on van durván 900.000 munkanélküli... Tehát lesz 100.000 betöltetlen álláshely.... Röhely!!!!
és még van, aki hisz nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!