Miért menekülnek Magyarországról százezrével a fiatalok Nyugatra?
"Miért, kéne járni?"
Mert mi tisztességes, istenfélő, keresztyén nép vagyunk és Isten küldte nekünk a Miniszter Elnök Urat, hogy megsegítse az Ő Magyar népét, csak amjifijatalok eszt nem értik és engednek a kapitalista gyúrcsánynyugat csábításának. Azért.
"Megszólalt a pesti panelproli..."
Borsodi községben lakom.
Pont ezért mondtam.
Legszívesebben örökre elmennék innen,ha lehetne.
Nem értem ha valaki ennyi pénzt összekapar,hogy lehet olyan ökör,hogy vidéken vesz magának lakást.
A vidék folyamatosan csúszik le.20 év múlva már csak romák fogják lakni.
A lakásvásárlásnak akkor van értelme,ha egy nagy városban tudod megvenni,ahol munka is van.
Inkább laknék Pesten egy garzonban,minthogy vidéken kertes házat vegyek.
A kérdező már többször feltette ezt a kérdést,más formában.
Az a baj,hogy nem érti,hogy nyugaton a fiatalok nem feltétlen csak lakásvásárlásban látják az életet.
Oda mennek,költöznek ahol munka van,vagy jobb munka van.
Ha te veszel magadnak egy lakást,mindig helyhez leszel kötve,és mehetsz az ország másik végére dolgozni,és sosem laksz otthon.
A saját lakás sem garancia mindenre,ha nem fizeted a számlákat,azt is ráterhelik az ingatlanra.
Én a helyedben még gyűjtenék és inkább vennék Pesten egy kisebb lakást(ha már mindenképpen haza akarsz költözni),minthogy vidéken lakást vegyek.
Én még a szüleimmel lakom egy borsodi községben egy 4 szobás lakásban.
10 millióért sem tudnánk eladni.
Pesten ennyiért egy garzont veszel.De legalább főváros és van munka.Nem az "isten háta mögött van".
Az való igaz, hogy "odaki" az emberek egy része érthetetlennek találja az önkéntes röghöz kötést, elvégre beleszülettek a "semmi sem állandó" valóságba. És ha ráadásul olyan "szerencsés", hogy egy pár divatos ruhán kívül nincs semmije (nem olvas, nincs családi emlékből több mint 3 dkg egy borítékban, stb), na meg a külső feltételek (kínálat) megvannak, akkor valóban könnyen mozog. Ez itt alighanem sosem lesz, mert mi egyszerűen átléptünk a középkori földtulajdon létfontosságúnak tekintéséből a panellakás létfontosságúnak tekintésébe.
Egyébként igen szomorú, hogy az megy el, aki képes lenne itthon a segíteni a helyzet javításán.
Én leginkább azt utálom, mikor valaki kimegy, és onnan visszafelé osztja nagylelkűen a helytelenítést. :D
"Ez a Golden Glob-os gyülőletkampány megmutatja, hogy milyen igazából az átlag magyar"
Kit érdekel az arany glóbod?
És akkor milyen az "átlagmagyar"? :D
"Áruld már el,hol élsz te,ahol egy 1,5szobás lakás havi 705 euró,de egy minigarzon is 500...."
Ausztria. És ne kezdj el etetni hogy bezzeg te 200 euróért bérelsz gyönyörű lakást itt meg ott..
Hasonló bérszínvonalú országban biztos nem.
"Inkább laknék Pesten egy garzonban,minthogy vidéken kertes házat vegyek."
Én viszont inkább vennék egy tanyát és ha nehezen is, de lennék önnfentartó gazdálkodó, vagy tényleg külföld..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!