Ha gazdag lennél, elköltöznél Magyarországról?
Igen. Nem lenne kedvem szétveretni a drága autóm felfüggesztését a magyar utakon, feleslegesen fizetni rengeteg adót amikor szolgáltatást nem kapok szinte semmit érte, na meg nézni a sok nagy falut amit városként jegyzenek, közben úgy néznek ki mint egy gettó.
Egyébként is, alig van lehetőség az országban elkölteni a pénzt szórakozásra, max pesten, de az meg egy káosz.
USA-ba költöznék, mondjuk Los Angelesbe vagy Miamiba.
Nem. Én szeretek itt élni, kellemes kis helyen lakunk, itt vannak a szüleim, a rokonaim, akikkel nagyon szoros a kapcsolatom, a barátaim.Szeretem Magyarországot, a magyar kultúrát. Én itt élnék szívesen továbbra is.
Inkább ha nagyon szegények lennénk annyira, hogy nem tudnánk magunkat fenntartani és lenne egy olyan külföldi munka, ami kihúzna minket a bajból, akkor mennék ki hosszabb távra.
Nem. Szeretem Magyarországot, szuper hely. Egy bajom van, hogy nincs pénzem. Emiatt lehet, hogy elmegyek.
De ha lenne pénzem, nem lenne okom elmenni. Legfeljebb utazgatnék, néhány hónapokra a világ szép tájaira.
Természetesen.
Florida vagy California
Kanada, préri tartományok.
Végeláthatatlan gabonatáblák,és a természet közelsége.
Úttalan utak, és csak te vagy, meg a természet.
A legjobb hely!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!