Titeket nem irritál, amit Hosszú Katinka csinál a "sportág érdekében" kamu szöveggel? Hisztizve, "nem állok szóba veletek! " stílusban?
Már nem sportoló, hanem celeb, a botrányos fajtából, ezzel nem segít a sportágának, hanem szégyent hoz rá.
Nekem korábban nagyon szimpatikus volt.
Ne magyarázza félre senki: az érdemeit elvitatni nem lehet.
Világklasszis, ez tény.
De miért kell ezen behisztizni, hogy a szövetség azt kéri tőle, népszerűsítse az itt rendezett versenyeket? Megkapja cserébe, amit kér, de ő fel van háborodva, hogy ezért reklámtevékenységet várnak el tőle.
12 millióért, ami nem kevés, csak ugye neki ez már aprópénz.
Megpróbáltak kapcsolatba lépni vele, de nem vette fel a telefont.
A sajtótájékoztatóról lelépett, nem állt szóba senkivel, pedig azt hazudta, igen hazudta, hogy visszajön. De nem jött.
Szerintem jogos az elnök érzése, hogy ez megalázó volt rá nézve. Már az, hogy nem állt szóba vele.
Ott lett antipatikus, mikor karácsonykor kiposztolta, hogy a karácsonyfájukat az érmei díszítik. Már sok ez az önimádat. Nyilván Amerikában így megy, meg kell a marketing, mert ő már komoly üzletasszony is, de ez sok. Nem Amerikában vagyunk.
Értem én, hogy lépést akar tartani, meg legyen modern minden, de ő is mutathatna alázatot, mert úgy viselkedik, mint valami hisztis királylány.
#50: "A világklasszis Cseh Laci meg Gyurta Dani, meg sorolhatnám, értetetlenül áll a dolog előtt. Mégis úsznak és nyernek."
Cseh Laci és Gyurta Dani hol voltak olyan sikeresek az elmúlt évben mint Katinka? Ketten együtt nem tudnak felmutatni annyit.
# 51/54 Időpont ma 14:22
Ezen kommented alapján pedig, akkor mi a probléma ezzel? Infrastruktúrát akar látni a sportjában. Amit kér, az Magyarországon is aprópénz, nem csak az USA-ban.
# 52/54 Időpont ma 14:53
Plusz tegyük hozzá, hogy Cseh Laci, meg Gyurta Dani bár két, kiváló sportoló, de sokkal jobban függ a szövetségtől, mint Katinka.
# 54/54 Időpont ma 15:40
Sem Kiss László, sem Katinka nem az újságírók előtt akarta ezt megbeszélni. Nem látom azt, hogy bárhol bunkó lett volna vele, eleve Kiss László az egyetlen "fejes", aki egyetért vele, néhány hónapja ő maga mondta, hogy szörnyűek a körülmények amik között edzeniük kell.
Szóval azért túlzás azt mondani, hogy bunkó lett volna vele. Nem tudni miket mondtak egymásnak a nyilvánosság "háta mögött". A szerződés széttépése meg nem bunkóság, ki is mondta, hogy miért tépi össze. Ne neki adjanak pénzt, hanem infrastruktúrára. Öltözőre, rajtkőre, masszőrre...
Ezek nem milliárdos tételek.
"Cseh Laci és Gyurta Dani hol voltak olyan sikeresek az elmúlt évben mint Katinka? Ketten együtt nem tudnak felmutatni annyit."
Az a baj hogy nem érted a mondandómat...
De ha már itt tartunk, és ne menjünk messzire Gyurta Dani aranyérmes olimpikon. Cseh Lacit Pekingben csak az emberi ésszel alig felfogható Phelps gátolta meg az aranyzáportól. Katinka még csak dobogóra sem került.
Szóval csak óvatosan a két úriember eredményeinek emlegetésével.
# 56/59 Időpont tegnap 17:57
Az a baj, hogy ez - legalábbis szerintem - nem ilyen egyszerű. Az elmúlt években valószínűleg ment már az adok-kapok Katinka-Kiss-Gyárfás között folyamatosan. Katinka nem látott előrelépést az ügyben, ezért behozta a nyilvánosságot, hátha.
Innentől kezdve viszont elszabadult a pokol. Kiss Lászlót például a riporterek nem engedték oda Katinkához, ami ugyanúgy bunkóság. Az is, hogy Kiss László oda akart nyomulni minden áron. De tőle speciel elnézem, mert ez más tárgyalási stílushoz szokott. Ami nem rosszabb, vagy elítélendő, félre ne érts, csak más.
Katinkát sem tartom szentnek az ügyben.
Ha egy kicsit is értelmes lenne mindhárom(!) fél, a nyilvánosság előtt, hármasban leülnének párbeszédre. Teljes mértékben biztos vagyok benne, hogy kapnának műsorsávot valamelyik országos csatornán, legyen az állami vagy kereskedelmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!