Titeket nem irritál, amit Hosszú Katinka csinál a "sportág érdekében" kamu szöveggel? Hisztizve, "nem állok szóba veletek! " stílusban?
Már nem sportoló, hanem celeb, a botrányos fajtából, ezzel nem segít a sportágának, hanem szégyent hoz rá.
Nekem korábban nagyon szimpatikus volt.
Ne magyarázza félre senki: az érdemeit elvitatni nem lehet.
Világklasszis, ez tény.
De miért kell ezen behisztizni, hogy a szövetség azt kéri tőle, népszerűsítse az itt rendezett versenyeket? Megkapja cserébe, amit kér, de ő fel van háborodva, hogy ezért reklámtevékenységet várnak el tőle.
12 millióért, ami nem kevés, csak ugye neki ez már aprópénz.
Megpróbáltak kapcsolatba lépni vele, de nem vette fel a telefont.
A sajtótájékoztatóról lelépett, nem állt szóba senkivel, pedig azt hazudta, igen hazudta, hogy visszajön. De nem jött.
Szerintem jogos az elnök érzése, hogy ez megalázó volt rá nézve. Már az, hogy nem állt szóba vele.
Ott lett antipatikus, mikor karácsonykor kiposztolta, hogy a karácsonyfájukat az érmei díszítik. Már sok ez az önimádat. Nyilván Amerikában így megy, meg kell a marketing, mert ő már komoly üzletasszony is, de ez sok. Nem Amerikában vagyunk.
Értem én, hogy lépést akar tartani, meg legyen modern minden, de ő is mutathatna alázatot, mert úgy viselkedik, mint valami hisztis királylány.
Azt most hagyjuk, hogy Gyárfás szerint miről szól.
Csak az az állítása érdekes, hogy Katinka pénzt kért volna a kampányfilmért.
Nem hiszem ha semmi valóságalapja nem lenne, ekkorát hazudna a nyilvánosság előtt.
# 41/41 Időpont ma 10:25
Tessék? Láttunk már nagyobb hazugságokat is a nyilvánosságokat előtt. Idézzem a legnépszerűbbeket?
"Nem lesz gázáremelés", "Az adócsökkentés kormánya vagyunk", "Plebejuskormány vagyunk", "Az adóbevallás el fog férni egy söralátéten"...
Ugyan már...
Ne keverd már ide légyszíves azokat a hazugságokat! Ha egy kalap alá vennénk, akkor Gyárfás most egy embert hazudtol meg. Egy olimpikont. Nem egy taknyos kölyök aki kitalál valamit, és ráfogja a másikra.
És melyik GYÖKÉR pontozza le a válaszaimat?
Valaki feltett egy kérdést, nem? Válaszolunk normálisan, nem? Jézusom...
# 44/45 Időpont ma 17:48
Nem látom miért lenne különb Gyárfás mint feri vagy viki. Mert nem különb. Az állítása sem.
Katinka maga jelentette ki, hogy a korábbi reklámban nem volt hajlandó térítés nélkül szerepelni, szóval ezen nem érdemes rugózni.
Ellenben tudom, hogy kicsit nehéz, mert hosszú szöveg és összetett mondatok is vannak benne, de el kellene olvasni Katinka mindkét sajtótájékoztatóját, és akkor még a gyengébb értelmi képességűeknek is feltűnhetne, hogy ez nem a (reklám)pénzről szól, hanem két teljesen eltérő gondolkodásmód ütközéséről.
De tudom, sokkal könnyebb és megnyugtatóbb médiak*rvázni, mint elgondolkodni azon, hogy mennyire le van maradva a magyar sportszakma az USA-hoz képest.
# 48/48 Időpont ma 00:09
És ha megvan mindenhol máshol? Akkor annyiban kell hagyni? Miért nem lehet legalább megpróbálni fejlődni?
Ez a különbség sok minden másban is megvan a két ország között, nemcsak a sportban. Sajnos ez Magyarország, és mi egy pár szinttel le vagyunk maradva. De nem hiszem, hogy ilyen szörnyű lenne a helyzet az úszósportban. A többi vizisportosnak megfelel? Így is olimpiát nyernek. Hagyjuk azt is,hogy csak egyedül ő merte kinyitni a száját. Persze... A világklasszis Cseh Laci meg Gyurta Dani, meg sorolhatnám, értetetlenül áll a dolog előtt. Mégis úsznak és nyernek.
Ez Magyarország nem az USA. Itt a bérezés a béka segge alatt van, az egészségügy haldoklik, sokan egyik hónapról a másikra élnek. Szóval nem biztos, hogy az úszósport van romokban és ezáltal lehetetlen az eredményes szereplés. Az ország a lehetőségeihez mérten biztos mindent megad.
Az amerikai díszkan huzzon haza és ott verje a Tam-tam-ot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!