Titeket nem irritál, amit Hosszú Katinka csinál a "sportág érdekében" kamu szöveggel? Hisztizve, "nem állok szóba veletek! " stílusban?
Már nem sportoló, hanem celeb, a botrányos fajtából, ezzel nem segít a sportágának, hanem szégyent hoz rá.
Nekem korábban nagyon szimpatikus volt.
Ne magyarázza félre senki: az érdemeit elvitatni nem lehet.
Világklasszis, ez tény.
De miért kell ezen behisztizni, hogy a szövetség azt kéri tőle, népszerűsítse az itt rendezett versenyeket? Megkapja cserébe, amit kér, de ő fel van háborodva, hogy ezért reklámtevékenységet várnak el tőle.
12 millióért, ami nem kevés, csak ugye neki ez már aprópénz.
Megpróbáltak kapcsolatba lépni vele, de nem vette fel a telefont.
A sajtótájékoztatóról lelépett, nem állt szóba senkivel, pedig azt hazudta, igen hazudta, hogy visszajön. De nem jött.
Szerintem jogos az elnök érzése, hogy ez megalázó volt rá nézve. Már az, hogy nem állt szóba vele.
Ott lett antipatikus, mikor karácsonykor kiposztolta, hogy a karácsonyfájukat az érmei díszítik. Már sok ez az önimádat. Nyilván Amerikában így megy, meg kell a marketing, mert ő már komoly üzletasszony is, de ez sok. Nem Amerikában vagyunk.
Értem én, hogy lépést akar tartani, meg legyen modern minden, de ő is mutathatna alázatot, mert úgy viselkedik, mint valami hisztis királylány.
# 30/30 Időpont ma 21:20*
Javítás: "De máshol úszni [...]".
Pardon, eredetileg nem így fogalmaztam meg a mondatot, a közepén írtam át. :-)
"Ott lett antipatikus, mikor karácsonykor kiposztolta, hogy a karácsonyfájukat az érmei díszítik. Már sok ez az önimádat. Nyilván Amerikában így megy, meg kell a marketing, mert ő már komoly üzletasszony is, de ez sok. Nem Amerikában vagyunk."
Az a szerencse, hogy vannak olyan helyek, ahol nem gáz, ha valaki büszke a sikereire. Csak itt Magyarországon ciki, ha elértél valamit, mert ha van képed nem szégyellni a sikereidet, azon megsértődik a sok minimálbéres.
"Szerintem jogos az elnök érzése, hogy ez megalázó volt rá nézve. Már az, hogy nem állt szóba vele."
Ez a történet már évek óta tart, aki figyelt Katinka pályafutására, azt nem érte teljesen váratlanul. Tényleg azt hiszed, hogy egyszer sem ült le beszélni Gyárfással vagy Kissel, mielőtt kiállt a nyilvánosság elé? Tényleg azt gondolod, hogy itt egy reklámfilmen megy a vita kevesebb, mint egy évvel az olimpia miatt?
Katinkát nem a magyar úszószakma nevelte ki, hanem az amerikai, ami más mentalitást és fényévekkel jobb technikai hátteret alkalmaz. Ő ezt megpróbálta hazahozni. A Vasasban megértették, a MÚSZ-nál már nem. Gyárfás az első kirohanást még nagyon profin lereagálta, de Kiss mindenáron szeretné megmutatni, hogy neki nagyobb a farka, mint Katinkának. Most ezt nézhetjük.
Pedig jó lenne figyelni Hosszúra, mert hiába van nagy múltja a magyar úszósportnak, ha nem fejlődnek, jövője nem lesz. Ezerszer jobb mozgáselemző laborjaik vannak az amcsiknak mint nekünk, mi pedig még azt is alig használjuk, ami itthon van.
"Nem azt kérdezte rögtön, hogy mennyi pénzt kap a vizes vb-t népszerűsítő kampányfilmben történő szereplésért?"
Idéznéd, mert nekem valahogy nem világos melyik részre gondolsz.
# 40/40 Időpont ma 10:08
És miért kellene hinnünk Gyárfásnak? Mármint Gyárfás azt mondja, hogy szerinte ez a pénzről szól. Kit érdekel, hogy ő mit mond?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!