Titeket nem irritál, amit Hosszú Katinka csinál a "sportág érdekében" kamu szöveggel? Hisztizve, "nem állok szóba veletek! " stílusban?
Már nem sportoló, hanem celeb, a botrányos fajtából, ezzel nem segít a sportágának, hanem szégyent hoz rá.
Nekem korábban nagyon szimpatikus volt.
Ne magyarázza félre senki: az érdemeit elvitatni nem lehet.
Világklasszis, ez tény.
De miért kell ezen behisztizni, hogy a szövetség azt kéri tőle, népszerűsítse az itt rendezett versenyeket? Megkapja cserébe, amit kér, de ő fel van háborodva, hogy ezért reklámtevékenységet várnak el tőle.
12 millióért, ami nem kevés, csak ugye neki ez már aprópénz.
Megpróbáltak kapcsolatba lépni vele, de nem vette fel a telefont.
A sajtótájékoztatóról lelépett, nem állt szóba senkivel, pedig azt hazudta, igen hazudta, hogy visszajön. De nem jött.
Szerintem jogos az elnök érzése, hogy ez megalázó volt rá nézve. Már az, hogy nem állt szóba vele.
Ott lett antipatikus, mikor karácsonykor kiposztolta, hogy a karácsonyfájukat az érmei díszítik. Már sok ez az önimádat. Nyilván Amerikában így megy, meg kell a marketing, mert ő már komoly üzletasszony is, de ez sok. Nem Amerikában vagyunk.
Értem én, hogy lépést akar tartani, meg legyen modern minden, de ő is mutathatna alázatot, mert úgy viselkedik, mint valami hisztis királylány.
17: hát akkor szia.
nem látod a fától az erdőt. egyáltalán nem szidom. ahhoz képest, hogy most mit gondolok, erről a jelenlegi viselkedéséről, nagyon is tisztelem, amit véghezvitt.
de ne legyünk már birkák!
itt te vagy az, aki nem lát-nem hall, mindegy, mit tesz, mert ő már szent és sérthetetlen? nem látod, hogy minden, amit ő tesz, az szerinted csak jó lehet, és minden, amit a szövetség tesz, az csak rossz lehet? mert így állsz hozzá. ez a fekete-fehér nem a valóság. hibázott mindkét fél, igen, az egyik korábban, a másik később, de amikor kísérletet tesznek a jóvátételre, azt miért kell ilyen stílusban visszautasítani?
sajnos nem az itteni kommentelő az első, aki az amerikai folytatást vizionálja. a napokban megjelent cikkekben többször felvetették, hogy nem ez-e a valódi cél. generálni egy balhét, hogy áldozatként távozhasson? az ország pedig sajnálná, visszasírná, így a megítélése nem romlana, a keresettsége, a marketing-értéke pedig ezáltal igencsak megnő...
hát, nem tudom. nem hülye, az biztos. hamarosan úgyis kiderül, mik a szándékai.
# 21/22 Időpont ma 19:50
Ne, haragudj, de 3 éve próbálkozik a szövetségnél házon belül. A pénzdíjas versenyeket hidd el, qrvára mindegy milyen színekben nyeri, nem jár +20%, ha USA állampolgár.
A szövetség (mint minden hazai sportgittegylet) lószart sem csinál, nemhogy azt ami a dolga lenne. Erre borult ki, és kapásból hazaárulózzák egyesek.
A szövetség teljesítményért ígért jutalmat, nem reklámért. Teljesítmény volt, jutalom csak azután, hogy kiborította a bilit. Igenis, illik nem elfogadni azt a pénzt amit úgy adnak, hogy "Na, nesze 12 milla, kussoljál".
"Ott lett antipatikus, mikor karácsonykor kiposztolta, hogy a karácsonyfájukat az érmei díszítik. Már sok ez az önimádat. Nyilván Amerikában így megy, meg kell a marketing, mert ő már komoly üzletasszony is, de ez sok. Nem Amerikában vagyunk."
A szabvány angyalkába nemesebbik felébe húzott karácsonyfa teszkós égőkkel mennyivel ízlésesebb? Emelett: Miért kéne neki a marketing? A bulvárlapok nem fognak 12 milliót fizetni, pedig az neki aprópénz.
"Értem én, hogy lépést akar tartani, meg legyen modern minden, de ő is mutathatna alázatot, mert úgy viselkedik, mint valami hisztis királylány."
Mi lenne ha egyszer az mutatna alázatot, akinek kéne? Jelen esetben a gittegyletnek, amiért qrvára nem értenek ahhoz amiért ott ülnek. Ugyanis - mint mindenhol Magyarországon - fordítva ülnek a lovon. Nem a sportolók vannak a szövetségért, hanem a szövetség a sportolóért.
Mindemellett 3 évig egy szót sem szólt a nyilvánosságnak. Ha ez nem elég alázat, akkor semmi.
ha 3 éve próbálkozik, az más, de az nem kapott ekkora nyilvánosságot.
a karácsonyfa a karácsonyfadíszekről szól, meg az égőkről, ha teszkós, akkor teszkós. nem a munkánkért kapott eredményeket akasztjuk rá, mert az visszatetszést kelt. ahogy a kép alá írt kommentek is erről árulkodnak.
én nem kapok érmeket. az én munkámért fizetés jár. akkor ha én a bérpapírjaimat aggatom a fára, az is teljesen normális?
elfogadom a válaszod, mert normális hangnemben írtad. és igen, így, hogy 3 éve kér valamit, egész más megvilágításba helyezi a dolgokat.
sok idő telt el, kiborult.
csak belegondolok: ha valahol évek óta nem működnek a dolgok, a "dolgozó" ezt többször jelzi, de nem történik semmi - mint a legtöbb helyen, akkor ez a megoldás?
borítjuk a bilit, ahogy sokszor elő is fordul. egy csomó helyen csak akkor van változás, ha a felsőbb szintekre eljut egy nagy balhé híre. itt a sajtó volt ez a felsőbb szint. de miután kiborult a bili, és ennek hatására történtek intézkedések, akkor te ezt csinálnád?
3 éve nem biztosítják a munkavégzésedhez a megfelelő körülményeket. Te 3 éven át könyörögsz, majd megunod, és írsz egy levelet egy újságnak, egy tévécsatornának, a munkaügyi bíróságnak. Kiderül, hogy baj van, a vezetőség a fejéhez kap. Elkezdik megváltoztatni a körülményeket, jobbá tenni, nagyobb irodát kapsz (öltöző?), új eszközöket kapsz (kamera). Surlódások, félreértések vannak, megmondod, hogy te nem új számítógépet kértél a munkádhoz, a géped jó, csak a rajta lévő program elavult. OK, mivel már látod, hogy hajlandóak tenni valamit, elfogadod, hogy az új program beszerzése nem lesz meg holnapra, mert időigényes. Közben kapsz fizetésemelést is, hogy a rossz szájízt csökkentsék. Persze maradt benned tüske, mert nm tudod kitörölni, hogy évekig hülyének néztek, és csak a botrány hatására indultakel a változások. De ha már elindultak, és neked jobb feltételeket biztosít a főnökség, akkor mit teszel? Sértődötten elfordulsz, nem veszed fel a telefont, és azt mondod, hogy téged ez nem érdekel, dacból használod tovább a régi dohos kis irodádat, a régi gépeddel, a régi programokkal, a fizetésedből pedig csak annyitr veszel fel, amennyit régebben kaptál, a többit visszautalod, vagy kiveszed a bankautomatából, és elégeted, mert van már neked pénzed?
Bevallom, nekem sosem volt szimpatikus, de igazából nem is ez a lényeg.
Szerintem ez egy műbalhé, ami most megy. Katinka csak dobbantani akar Amerikába, mert nem felelnek meg neki az itteni körülmények (értsd: pénz). Viszont, ha csak úgy bejelenti, hogy ezentúl az USA színeiben fog úszni, akkor egyből ő lenne a gonosz manó. Így viszont áldozat szerepében sokan meg fogják érteni.. Nem akarom védeni a Gyárfásékat, mert az egy öltönyös bűnöző, de kicsit sok már Katinka kis balhéjából...
Kiss László generál balhét és akar áldozatnak tűnni, mert lemondott?
:O
64%-os, neked tényleg semmi sem jó.
Ha van rajta sapka, az a baj, ha nincs, akkor meg az.
Olyan elvakult vagy, mint a muszlimok, egyszer mondtak neked valamit, azt soha semmi nem változtatja meg.
Ha azt mondják neked, süt a nap, akkor számodra mindig süt a nap? Sütött, de változtak a dolgok, most a hó esik. De te állítod, hogy süt a nap, mert ebben hiszel.
Fanatikusokkal nem lehet értelmesen beszélgetni.
Én el tudom fogadni, ha valaki meg tud győzni az igazáról, de akkor érvek, tények kellenek, nem az, amit te csinálsz.
"a karácsonyfa a karácsonyfadíszekről szól, meg az égőkről, ha teszkós, akkor teszkós. nem a munkánkért kapott eredményeket akasztjuk rá, mert az visszatetszést kelt. ahogy a kép alá írt kommentek is erről árulkodnak.
én nem kapok érmeket. az én munkámért fizetés jár. akkor ha én a bérpapírjaimat aggatom a fára, az is teljesen normális? "
Nem tudom, én nem tartok karácsonyt. Szerintem azt aggatunk a fára ami szép. De mindegy, igazából ez legyen a legnagyobb baj vele. Ízlések és pofonok.
A többihez:
Értem én, csak ő mit kapott meg ebből?
"Kiderül, hogy baj van, a vezetőség a fejéhez kap. Elkezdik megváltoztatni a körülményeket, jobbá tenni, nagyobb irodát kapsz (öltöző?), új eszközöket kapsz (kamera)."
Komolyan. És ez nem az IT, ahol mondjuk ha nincs ingyen szóda, átmész a szomszéd céghez dolgozni.
De úszni nem ilyen egyszerű, és nem is akar.
# 27/29 Időpont ma 20:40
Meséld már el, hogy ha szerinted csak a pénz érdekli, akkor miért ne dobbantana csak úgy? Ez a kettő állításod teljesen ellent mond egymásnak. Én a pénzért mentem ki külföldre néhány évre, hidd el telibeszartam, hogy néhány otthoni hazaárulózott. Vele se lenne másképp. És mondom: Pénzdíjas versenyekért amerikaiként is ugyanannyit kap mint magyarként.
Csak lehet, az amerikai úszószövetség megbecsülne egy ilyen embert, nem pedig leköpné, mint a magyar. A közvéleményről nem is beszélve...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!