Titeket nem irritál, amit Hosszú Katinka csinál a "sportág érdekében" kamu szöveggel? Hisztizve, "nem állok szóba veletek! " stílusban?
Már nem sportoló, hanem celeb, a botrányos fajtából, ezzel nem segít a sportágának, hanem szégyent hoz rá.
Nekem korábban nagyon szimpatikus volt.
Ne magyarázza félre senki: az érdemeit elvitatni nem lehet.
Világklasszis, ez tény.
De miért kell ezen behisztizni, hogy a szövetség azt kéri tőle, népszerűsítse az itt rendezett versenyeket? Megkapja cserébe, amit kér, de ő fel van háborodva, hogy ezért reklámtevékenységet várnak el tőle.
12 millióért, ami nem kevés, csak ugye neki ez már aprópénz.
Megpróbáltak kapcsolatba lépni vele, de nem vette fel a telefont.
A sajtótájékoztatóról lelépett, nem állt szóba senkivel, pedig azt hazudta, igen hazudta, hogy visszajön. De nem jött.
Szerintem jogos az elnök érzése, hogy ez megalázó volt rá nézve. Már az, hogy nem állt szóba vele.
Ott lett antipatikus, mikor karácsonykor kiposztolta, hogy a karácsonyfájukat az érmei díszítik. Már sok ez az önimádat. Nyilván Amerikában így megy, meg kell a marketing, mert ő már komoly üzletasszony is, de ez sok. Nem Amerikában vagyunk.
Értem én, hogy lépést akar tartani, meg legyen modern minden, de ő is mutathatna alázatot, mert úgy viselkedik, mint valami hisztis királylány.
Pénzért megvenni őt azért nem tudták, mert amit ez az ország adni tud, az neki kevés.
Szerinted ő miért csinálja?
Olyan vagyona, amit mi el sem tudunk képzelni.
Pár hónapja olvastam egy cikket róla, hogy nem a nagy világversenyekre gyúrnak, hanem olyan számunkra nem fontos versenyeken indulnak, ahol nagy pénznyeremények vannak.
Ha 500 millióról szólt volna a szerződés, ő sem tépte volna össze. Ezt a 12 milliót pár nap alatt megkeresi.
Azt is elhiszem, hogy igaza van. Felhívta a szövetség figyelmét valamire, ami jogos követelés.
De ez decemberben történt, most pedig január első hete van. Ha a saját munkahelyemből indulok ki, decemberben alig lézengett bent valaki, mindenki szabadságon volt. Ezen a héten még szintén soka odavannak, de akik már dolgozunk, mi sem váltottuk még meg a világo 01.04.-01.08. között.
Amit ő kért, azt nem lehet pár nap alatt véghezvinni. Szereintem még az amerikai szövetség sem reagált volna ennyi idő alatt.
Persze kérhette korábban is, kevésbé nyilvánosan. De amiről mi, szurkolók is tudunk, az elég friss. Ha szerinte nem történt semmi, akkor használja ki a nyilvánosság erejét, úgyis mindenhol megjelenik, és minden híradóban megjelenik, hogy ő kért valami, de nem kapta meg.
Semmi szükség nem volt erre a teátrális szerződés-összetépésre, műbalhéra, és a számomra elfogadhatatlan hazugságra.
Az alázatról: mint írtam, ő is a pénzért csinálja. Természetesen egy erős, határozott, fegyelmezett nő, és nem kétlem, hogy szeret úszni.
De amikor kigyűjtötték, hogy érdekes módon a legtöbbet fizető versenyeken fordul meg, akkor vált egyértelművé. Ahhoz, hogy eredményeket érjen el, szükség van alázatra. De az együttműködés visszautasítása, a bujkálás, a drámai, sajtónak szóló színjáték egy cseppet sem nevezhető alázatosnak.
és Sz. Ádám kirohanása után történt valami érdemi dolog a magyar fociban?
nyilván katinka nem kérte az elnököt, hogy mondjon le. ne forgassuk már ki egymás szavait. de az tagadhatatlan, hogy őmiatta történt a lemondás, már nem a teljesítménye vagy a kérései miatt, hanem a viselkedése miatt. én úgy látom, hogy az elnök részéről sokkal több az alázat a sportág iránt - ha már erről beszéltünk eddig.
ez az igazi gerincesség. ha Katinkának vele, a személyével, a munkásságával van baja, ő inkább háttérbe vonul, hogy ne hátráltassa a munkát.
Politikusaink ellentéte, akik ennél nagyobb balhék után sem mondanak le.
Remélem, hogy továbbra is egy nagyon sikeres sportolónk marad, de nem kellene ennyire majmolni Amerikát. Ott elhiszem, hogy ez kell a népnek, ott annyi inger éri őket, annyi minden történik, hogy ha valaki valamit nyilatkozik, azt meg se hallják. Ott kellenek ezek a botrányok. De én továbbra is úgy érzem, hogy ezt a két országot nem kéne ilyen szempontból összehasonlítani. Nem zárkóztak el a segítségnyújtás elől, csak ő lassan már olyan magas lóról néz le mindenkire, hogy bármit ajánlanak, neki semmi sem elég.
Abban pedig nem vagyok biztos, és egyikünk sem tudhatja, hogy soha senki meg sem említette neki, hogy a szerződésben a reklámról is lesz szó.
nem hívták oda, de ha nem ment volna el, akkor meg tuti az lett volna a baj, és másnap minden újság szalagcíme így nézett volna ki:
"Az úszószövetség nem volt kíváncsi Katinkára, magára hagyták!"
Ne mondd, hogy nem. Egész biztos, hogy nem a haverjai mellől állt fel a kocsmában, hanem egy megbeszélés, mérlegelés eredménye volt, hogy igenis képviseltessék magukat. Ez pedig megint csak azt mutatja, hogy hajlandóak lettek volna az együttműködésre.
És beismerték, hogy nem tökéletesek, hibáztak, szeretnék ezt korrigálni. De süket fülekre találtak.
#15: Örülök hogy egy jós veszett el benned aki tudja mi jelenik meg az újságban másnap!!!
De én befejeztem veled mert nem vagy képes látni az igazságot csak magyarázol és szidod Katinkát, erre nem vagyok kíváncsi.
dehogyis a k-rva anyját. azért azt is igyekszem kiemelni, hogy milyen jó sportoló.
az a kérdés értelme, ami minden egyes kérdésé ezen az oldalon. valakit érdekel valami, és megkérdez róla másokat. meghallgatjuk egymást, véleményt mondunk. amivel nem értünk egyet, arra nem k-rva anyázunk, hanem elfogadjuk, hogy más így látja, de azért leírjuk, hogy mi miért látjuk másként.
nekem úgy tűnik, sokan nem is gondolkodnak, csak akkora hős lett ez a lány az eredményeinek ÉS a marketingnek köszönhetően, hogy még ha valami negatívat is tesz, vagyis a jó cél érdekében nem a megfelelő módszert választja, az emberek mindent elnéznek neki, mintha szent lenne. és ez volt az, ami a kérdés kiírására késztetett. hogy túlzás már ez az istenítés.
ha nem tetszik egyébként, akkor ne olvasd. ha a neved szerint is kommenthuszár vagy, akkor nem a kérdéshez szólsz hozzá, hanem veszekedést generálsz.
kb. minden egyes kérdéshez oda lehetne írni, hogy semmi értelme, mert 10 kiírt kérdésből 9re ott a válasz a neten. engedd már meg, hogy azt írjak ki, amit szeretnék!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!