Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Sokan a romák miatt adnak...

Sokan a romák miatt adnak ősmagyar neveket a gyerekeiknek?

Figyelt kérdés

A környezetemben, az újszülött gyerekeknek kb 90 százalékának valami ősmagyar nevet adnak a szüleit.

Nem régies nevet, mint a Béla vagy az Irma, hanem ősmagyar neveket.

Bendegúz,Hunor,Zsombor, Déva....stb.Ilyenek vannak a környezetemben.

A cigányok meg Mercédesznek, Alehandronak...stb nevezik a gyerekeiket általában.Szeretik a jól hangzó külföldi neveket.

Egyik barátnőmnek mondtam, hogyha lesz fiam, akkor Kevinnek akarom elnevezni.

Erre ő: "Normális vagy?A cigányok szoktak ilyen neveket adni a gyerekeiknek.Az enyém Levente lesz"

2015. dec. 29. 13:32
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
29%

"Amúgy téged mi különböztet meg az angoltól, azon kívül, hogy magyarul beszélsz?"

Miért, téged mi?

Gulyáslevest zabálsz minden nap, jurtában alszol és ostort csattogtatva hátrafelé nyilazol?

Paprikát se tegyél a gulyásba, mert az is mocskos inkazsidó származású növény.

Szánalmasak vagytok ezzel a mélymagyarkodással...

2015. dec. 29. 14:08
 22/45 anonim ***** válasza:
95%
Sajnálom, hogy te így látod, szerintem pedig rengeteg különbség van kulturálisan, szokásokban, de a humor is egy jó példa. Amúgy meg miért lenne menő magyar várakat meglátogatni, amikor évtizedekig az volt a koncesszió, hogy nem újítják fel, mert állag megóvás van, viszont ki akar egy romhalmazos várat megnézni.
2015. dec. 29. 14:11
 23/45 anonim ***** válasza:
92%

Akkor te mit keresel itt, ha ennyire nem szereted ezt az országot és a népét.

Húzzál el a csába valami csodálatos ultraliberális ultrademokráciába.

A kis pippint és szigfridet a hónod alá csapod azt mehettek.

2015. dec. 29. 14:12
 24/45 anonim ***** válasza:
96%
Ez meg a másik indok a divat mellett hogy bűn lett magyar szokásokat használni amik amúgy csak a 19 század végéről származnak a gulyás az nem egy nagyon régi dolog. Viszont szinte olyan mintha valaki sátánista lenne hogyha a hagyományokat tiszteli. Nem csak itthon a franciáknál is ha kinnt van a francia zászló akkor már hú micsoda ember. Ez a féle hozzáállás szintén a médiából jön a divat mellett. Amúgy ha így minden divatszokást betartotok akkor ilyen éjjel nappal budapest féle embernek képzellek el titeket. Mert az a mély kapitalista társadalom.
2015. dec. 29. 14:14
 25/45 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy meg rohadt nagy a pofátok.

Kiváncsi lennék, hogy amikor az utcán szembejön veled két kopasz, meg mered-e mondani, hogy milyen szánalmasak?

Dehogy mered. A fotelból nagy neked a szád.

2015. dec. 29. 14:17
 26/45 anonim ***** válasza:
Az hogy nem újítanak fel várakat két dolog miatt van. Egy mert nincs benne pénz kettő mert akkor megint az lenne a baj hogy jaj miért erre megy a pénz. Ami igaz is mivel se az egészségügy se az oktatás nincs a minimális szinten. Csak halottam nem tudom hogy tényleg igaz e hogy németországban sokkal kedvesebbek a tanárok. Viszont ez a folyamatos önostorozás hogy hú de rossz itthon se tesz jót inkább enyhíteni kéne a bürokrácián hogy a nép úgy alakítsa a várost meg az életét ahogy akarja hogy megszeressék a hazájukat szabadon nem bürökratikus uniós meg hazai jogszábályok szerint.
2015. dec. 29. 14:19
 27/45 anonim ***** válasza:
Az is divat lett, hogy megvetni azokat akik nem így gondolkodnak. Amúgy a gulyás egy tradicionális közép-európai étel pásztor étel és sokkal korábbra tehető mint a 19. század, hiszen a bogrács például egy török eredetű szó.
2015. dec. 29. 14:21
 28/45 anonim ***** válasza:
40%

"Akkor te mit keresel itt, ha ennyire nem szereted ezt az országot és a népét."

Miért, mert nem akarok nagymagyarkodni, akkor már egyből utálom az országot? :D

Neked súlyos aránytévesztési problémáid vannak.

"Húzzál el a csába valami csodálatos ultraliberális ultrademokráciába."

Miért? Én itthon vagyok. Európa a hazám.

"A kis pippint és szigfridet a hónod alá csapod azt mehettek."

Jó. Majd amikor én akarok, akkor elmegyek. És ha még sok ilyen gyökér lesz az országban, mint te, akkor ez minél előbb be fog következni.

De akkor számíts rá, hogy még százezrek fognak velem együtt lelépni az Észak-Korea 2.0-tokból.

2015. dec. 29. 14:22
 29/45 anonim ***** válasza:
[link] Hát úgy három négy másodperc volt kikeresni.
2015. dec. 29. 14:23
 30/45 anonim ***** válasza:
34%

"Miért, mert nem akarok nagymagyarkodni, akkor már egyből utálom az országot? :D "

Igen. Folyamatosan olyan kijelentéseket teszel, ami arra enged következtetni, hogy valami bajod van a magyar emberekkel.

2015. dec. 29. 14:25
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!