Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Te lelépsz az országból egy...

Te lelépsz az országból egy jobb élet reményében? Esetleg már leléptél? Mit gondolsz azokról akik elhagyták Magyarországot?

Figyelt kérdés
2015. nov. 10. 21:24
1 2 3
 21/30 gago77 ***** válasza:
Az állam nem fog problémát csinálni a munkaerőhiányból, majd befogja a menekültek értelmesebbjeit dolgoni. Ők majd boldogan húzzák az igát havi 100.000 Játékpénzért. :) A vezető pozíciók meg javarészt már most sem a magyarok kezében vannak, oda meg minek a magyar munkaerő?
2015. nov. 12. 08:14
 22/30 anonim ***** válasza:

"majd befogja a menekültek értelmesebbjeit dolgoni."

Az teljesen ellentétes volna a mostani családpolitikájával.

2015. nov. 12. 17:02
 23/30 gago77 ***** válasza:

A politika mindig változik, a "jó" munkaerő fogalma viszont nem. És mi a "jó" munkaerő? Az amelyiknek kilóg a segge a nadrágból, mert az elmegy zsebpénzért is gürizni.

Én külföldön élek már tíz éve, feleannyit fizetnek ugyanarra a munkára a bevándorlóknak, mint a tősgyökeres állampolgároknak. Ez alól csak a kétkezi szakmunka kivétel.

2015. nov. 13. 15:01
 24/30 anonim ***** válasza:
Jól írja a 44%-os, meg fogjuk még érni, hogy a Fidesz tömegesen telepíti be az arabokat meg feketéket az országba, ők majd dolgoznak havi nettó 80-90-ért, csak akkorra a magyarság nagyobbik része már Európában lesz szétszórva.
2015. nov. 13. 17:16
 25/30 anonim ***** válasza:
61%
Én otthon is jól kerestem, nem a pénz miatt jöttem Németországba, hanem a légkör miatt. Passzív, pesszimista, nemtörődöm, rasszista, alkoholista, mérgező társadalom vett körül- érzik, hogy minden sz**, de nem tesznek ellene semmit. Ebből lett elegem, meg a Fideszbirkákból.
2015. nov. 15. 08:48
 26/30 anonim válasza:
40%
Mindenkinek a maga dolga, hogy hol él, hova lép le. Ha meg akarom ítélni a dolgot, akkor én azt mondanám, hogy nem tisztességes egy egész életre elhagyni az országot. Az, hogy 5-10 évig "szerencsét próbálunk "valahol, annál szerintem mi sem természetesebb. A másik dolog pedig az, hogy egy csomó "jobb élet" reményében elvándorolt ember nagyon rosszul fog egyszer járni (itt a Nyugat-Európába letelepedett emberekre gondolok). Ezekben a b*zi, liberális, "menekült" és bevándorlóbarát országokban szerintem csak évek kérdése, hogy mikor szerez hatalmat a kialakulóban lévő szélsőséges iszlám többség, akkor pedig már bánhatják, hogy nem maradtak a hazájukban, ahol a legtöbb normális kelet-európai országhoz hasonlóan nincs jövőjük a "honfoglaló", élősködő bevándorlóknak. Az utolsó pedig az, hogy ha egy életre kiköltözünk egy külföldi országba, akkor mi is élőskő bevándorlók leszünk.
2015. nov. 15. 09:28
 27/30 anonim ***** válasza:
#26: Engem még nem élősködőztek le, inkább mindenki hálálkodott, hogy végre van a környéken egy igazi szakember (autószerelő vagyok). 30 ezres városban lakom, de rám köszönnek az utcán, meghívnak egy sörre az étteremben, szorítottak helyet a lányomnak az óvodában.
2015. nov. 15. 09:52
 28/30 kori211 válasza:
76%
Sajnálom,hogy nem hamarabb hagytam ott Magyarországot!
2015. nov. 15. 11:39
 29/30 anonim ***** válasza:
48%
Ezert vagyunk szerencsesek akik a tengerentulra vandoroltunk ki. Itt nem tartjak az embert se eloskodonek se nem marad "idegen" elete vegeig, mert itt a legtobb ember de legalabb a nagyszulok dedszulok is jottek velamelyik masik orszagbol. Raadasul pl itt. elony europainak lenni sok szempontbol. Az meg hogy "nem tisztesseges" elhagyni az orszagot vegleg eleg furan hangzik. olyan mintha azt mondanad nem tisztesseges elvalni. mindket dolgot akkor teszi az ember ha nincs megelegedve az allapottal es eselye sincs arra hogy helyrehozza. Plusz nem gondolnam hogy amit a politikusok elszartak azt pl. nekem kene azzal helyrehozni hogy ehbererert robotolok egy olyan orszagban ahol a pesszimizmus az uralkodo hangulat. Kosz en nem kerek ebbol, es kulonosebben nem erzem miert kellene kotodnom valahova cask azert mert ott szulettem. az en hazam ott van ahol az eletem biztonsagos, jo , ahol barataim vannak es ahol jol erzem magma. nekem ez a HAZA nem pedig egy bizonyos foldrajzi egyseg. (26 os nak szolt a valasz)
2015. nov. 16. 10:48
 30/30 anonim ***** válasza:
Miert vinnek le a jarulekokat es emelnek a bereket, csak mert elmennek az emberek? Mekkora naivitas kell mar ehhez :D A berek szandekosan vannak alacsonyan tartva annak erdekeben, hogy ezek a teruletek kiuruljenek. A celorszagokban pedig hatalmas nepsurusegu, elhetetlen megavarosok keletkezzenek.
2017. máj. 17. 13:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!