Miért nem egyértelmű sokak számára, hogy sem a nyugati, sem pedig a keleti út nem járható igazán és szükség van egy harmadik utas, köztes megoldásra?
Nyugaton jólét van ugyan, de olyan téren beteges a társadalom, hogy a devianciát és a kisebbségeket éltetik, Európa-gyilkos mentalitás uralkodik. Kezd tiszta Captain Sweden lenni mindenki.
Keleten pedig nyomor van, magas a korrupció aránya, az állam vezetői oligarchák, akik a népük zsírján híznak kövérre, miközben ők nyomorognak. A kilátástalan jövőkép miatt sok a szenvedélybeteg, lelkileg sérült ember, akikre nem lehet jövőt építeni.
Annyit lehet a javukra írni, hogy normálatlannak tartják a szakállas nőket és nem szeretik a buckalakókat, habár Oroszország lakosságát így is elég nagyrészt ők alkotják. Pusztán ez viszont édeskevés a jóléti társadalomhoz.
Köztes, szintetista megoldásra van szükség, melyben garantáljuk a lakosság jólétét, fejlődését, gyarapodását, morális egészségét és gátat szabunk a gátlástalanságnak, romlottságnak, amely rászabadítja a bevándorlók millióit a kontinensre és Conchita Wurstokat ünnepel, hogy ők mennyire követendő és nagyszerű emberek.
""aztán szépen hazaballagtak"-amikor nem ballagtak haza(mtv székház) akkor szélsőjobboldali fasiszták általi megmozdulásnak volt elkönyvelve mind a sajtó,mind a hatalom által."
Tényleg? Én meg úgy emlékszem, hogy anarchista-liberális csőcselék voltak, akiket a CIA bérelt fel, hogy megbuktassák Szent Orbán Nagyurat.
"ha hazaballagnak az is baj,ha összecsapások vannak az is."
Nekem nem baj, ha vannak összecsapások. Nem vagyok 70 éves öregasszony, aki folyamatosan azon sápítozik, hogy "jájájáj, ezek a maji fijatálok csak úgy tüntetnek, mit képzőnek magukró, jáj".
"akkor hogy képzelsz el egy olyan tüntetést ami eléri a célját kérdező?"
Természetesen be kellett volna venniük az Országházat egy forradalom által.
agymosott fideszes vagy te is,több karaktert nem érsz meg számomra.
Kérdező! nézd már meg hogy miről szól a demokrácia!
4 évente megválasztjuk, hogy kit fizetnek le a multik.
Szerinted ez demokrácia? Csak azt hiszed! mert lesz az a pénz amivel meg lehet venni egy vezetőt ha csak 4 évre választod. Ha meg nem lehet megvenni akkor lesz az az eszköz amivel eltávolítják.
"agymosott fideszes vagy te is,több karaktert nem érsz meg számomra."
Haha, én fideszes? :D
Mélységesen lenézem őket.
Ha a lakosság engedi, hogy - példának okáért - nevetséges legyen a minimálbér, akkor meg is érdemlik.
"de olyan téren beteges a társadalom, hogy a devianciát és a kisebbségeket éltetik"
Vagy csak hagyják élni őket?
Ezen a szinten nem lehet ezt tárgyalni. Kérdező az eszmefuttatásod a tipikus makutyi duma. Értelmetlen és hamis vágyakat fogalmaz meg, de még azt sem tisztázza, mire is gondol. Csak legyen harmadik utas. De hogy az mi, óvakodik leírni, hiszen fogalma sincs róla.
ÉS nagyot tévedsz, amikor azt képzeled, minden népnek hasonlók a jóra való igényei. Elmondom neked, hogy nem tudom, te pontosan milyen tulajdonságú társadalomban szeretnél élni (gyanítom, te se), de azt biztosan tudom, hogy én abban nem. Egészen mások az igényeim. Sőt, egy csomó itt megfogalmazott fogalom alatt én egészen mást értek, és rosszul érezném magam olyan közegben, ahol azt értenék, amit te.
"Vagy csak hagyják élni őket?"
Vagy csak istenítik őket?
Lekomcsiztak a "nagydemokraták".
Két napja még fasisztának könyveltetek el.
És ha a kérdezőnek az a nép hatalma, hogy négyévente dönthetünk afelett, ki gyalázza a magyart Magyarországon, akkor hagyjuk élni az álomvilágában.
Egyébként nem vagyok se fasiszta, se komcsi. A libsi szótárban a rám megfelelő fogalom a horthysta.
Ha már Kínát és Oroszországot hozzátok fel példának, nem árt dolgokat tisztázni.
Oroszország a világ legnagyobb területű országa, amit nem lehet demokratikusan irányítani, mert hatalmas különbségek vannak az országon belül. Lehet, hogy az elmúlt években sokat fejlődtek, de a nagyvárosokon kívül akkora nyomor van, hogy a lakosok nem érzik a fejlődést.
A médiában csak kormánypárti híreket lehet leadni, az ellenzékiekkel ott sokkal ellenségesebbek.
Kínában főleg az ország nyugati területein is hatalmas szegénység van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!