Magyarországiak! Félni kell a menekültektől? Szlovákiába is fognak jönni? Mit tudtok?
Fognak, ezek a dög nyugatiak beakarják vezetni a kvótát.
Viszont, Szlovákia jelenleg jobb helyen van.Nincs kitéve annak, aminek Magyarország.
Most gyalogolnak az M1 esen jó sokat, de akik most jönnek be az országba se Szlovákiába fognak menni.
"Arányosan szétosztják a menekülteket az EU tagországai között." Jó ötlet Merkeléktől, de ezek nem kecskék. Ők olyan országban nem maradnak, ahol rosszak a körülmények, pontosabban rosszabbak, mint pl. Németországban.
Szerintem nem kell félni tőlük. Legtöbbjük családos ember gyerekekkel, nem akarnak ártani, csak békésen tovább akarnak menni, azaz átutazni.
Nem kell félni a menekültektől. Teljesen békésen viselkednek. Csak a jobberek abból élnek, hogy félelmet keltenek. Nem kell neki bedőlni.
http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__712..
Tessék, nincs egy darab negatív tapasztalat. Vannak pozitív tapasztalatok meg negatív ijesztgetések és feltételezések, vádaskodások. De egyetlen negatív tapasztalat sincs. Akkor vajon honnan is jön az a nagy félelem? Nem élményekből, hanem egyszerűen a politikusok ijesztgetéséből.
És am nem mennek Szlovákia felé.
Egyáltalán nem kell félni tőlük. Én párszor jártam a Nyugatinál, mióta vannak ott, abszolút semmi gond nem volt velük. Több ismerősöm meg önkénteskedik időnként a Keletinél, soha semmilyen negatív tapasztalatuk nem volt.
Amiket mostanában olvashatsz/láthatsz néhol a neten (kisebb lázadás/tüntetés vagy mi egy-két táborban, pályaudvaron), azok egyedi esetek, és csak a pattanásig feszült helyzet következményei, mert ezek a töketlen illetékesek nem képesek normálisan kezelni a problémákat.
Egyébként meg, ahogy már írták is, Szlovákia sem célország, mint ahogy Magyarország sem az, szóval nem valószínű, hogy tömegesen mennének hozzátok.
Ajánlom figyelmedbe ezt a kis "paródiát":
(Belinkeltem a másik kérdéshez is, de nem tudom, azt végigolvasod-e.)
Igen, félni kell.
Csak az nem jön most ide, aki nem akar. A muzulmánok meg amúgy is egy "érdekes" népség, nézz utána miket művelnek ill. mik a szokások odahaza.
Ugyanannyira "érdekes népség", mint a keresztények: számtalan irányzattal, felekezettel, és ezeken belül is komolyan vallásosakkal és "vasárnapi hívőkkel".
Nem mellesleg nem minden menekült muszlim, sok keresztény is van köztük, pl. a szíriai keresztények pont az ottani egyik terrorista bagázs elől menekülnek.
.......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!