Csak azért kérdezem, mert ők belénk, fehérekbe bele mernek kötni, de nem tudom, hogy az afgánoktól, a szírektől félnek-e. (A többi menekült származását nem tudom)
A vicc az, hogy igen. Nagyon nem szeretik egymást. Kíváncsi leszek, hogy mi sül ki belőle...
2015. aug. 17. 18:53
2/15 anonim válasza:
A romák mindentől és mindenkitől félnek. Eleve a törökök előli menekülés hozta ide őket, államot nem alapítottak, hadat soha nem viseltek. A történelmük csak egy menekülés története.
2015. aug. 17. 19:00
3/15 anonim válasza:
A cigányok (ez a nevük) mindenkitől félnek, akiről azt gondolják, hogy még náluk is agresszívabb és sötétebb állat.
Ráadásul ez esetben nem is minden ok nélkül gondolják ezt.
2015. aug. 17. 19:08
4/15 anonim válasza:
Hadd tippeljek ezt a nem ok nélkül dolgot a no-go zónák meg hasonlók miatt gondolod.
2015. aug. 17. 19:26
5/15 anonim válasza:
Azért mondom, mert nincs a fejem a seggemben, és nem vagyok mentálisan beteg. :)
2015. aug. 17. 19:33
6/15 anonim válasza:
Aha világos én is láttam, hogy gyilkolva rabolva vonulnak végig a menekültek Magyarországon, ja várjál mégse.
2015. aug. 17. 19:39
7/15 anonim válasza:
6: A válaszod nekem azt súgja, hogy még soha nem láttál "menekültet" élőben. Meg kell nézni, hogy mit művelnek nyugaton, ahol nagyobb koncentrációban élnek és abból lehet sejteni, hogy itthon mi lesz.
Na ezért nem értem, hogy miért mucsára telepítik a táborokat, amikor igazán szükség lenne rájuk Budapesten is.
2015. aug. 17. 19:41
8/15 anonim válasza:
Minden nap látom őket a Keletinél valszeg veled ellentétben aki csak a kuruc.infon találkozott velük.
2015. aug. 17. 19:42
9/15 anonim válasza:
A legdurvább, hogy azt kell bizonyítani, hogy miért NEM akarjuk a menekülteket, és nem nektek azt, hogy miért IGEN.
De úgy látom megérkezett az liberalizmus ügyeletes GYK akciócsoportja és szakosztálya, úgyhogy nem kell mitől félnünk, ők majd gondolkodnak helyettünk. Ha tudnak.
2015. aug. 17. 19:46
10/15 anonim válasza:
Látom ébrednek a jobberek. Nyilván van köztük olyan aki igen és olyan is, aki nem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!