Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » A romák félnek ezektől a...

A romák félnek ezektől a menekültektől?

Figyelt kérdés
Csak azért kérdezem, mert ők belénk, fehérekbe bele mernek kötni, de nem tudom, hogy az afgánoktól, a szírektől félnek-e. (A többi menekült származását nem tudom)

2015. aug. 17. 18:44
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
94%

8: Nem. Győrben laktam évekig és rendszeresen találkoztam velük, miközben a Rába parton bsazogatták a lányokat, meg feleslegesen kötözködtek, ha beittak. Sőt, mivel a készenlétivel szemben laktam tudom, hogy egyszer komolyabb balhé is volt, ahova TEK kellett (ott is van nekik valami ideiglenes szállás nekik).

Most máshol lakom, de itt is épül hamarosan a menekülttábor úgyhogy megint újra fogom látni a fajtájukat.. Kíváncsi vagyok, hogy mikor lépi át a többség ingerküszöbét a jelenlétük.

9: Egyébként ezt én sem értem. Mintha nem lenne elég nekünk az, hogy tele vagyunk kisebbségiekkel, akik szintén rengeteg problémát okoznak (de nyilván a Rózsadombból kell kiindulni...).

2015. aug. 17. 19:48
 12/15 anonim ***** válasza:
72%
10: Mondjuk ilyen felhasználónévvel téged sem lehet igazán komolyan venni.
2015. aug. 17. 19:49
 13/15 anonim ***** válasza:
49%

"A cigányok (ez a nevük) mindenkitől félnek, akiről azt gondolják, hogy még náluk is agresszívabb és sötétebb állat.

Ráadásul ez esetben nem is minden ok nélkül gondolják ezt."

;)

2015. aug. 17. 20:10
 14/15 anonim ***** válasza:

Mért félnének? Többször láttam, hogy próbálkoztak beszélni velük.

Volt, hogy a Baross téren pár cigánygyerek jóindulattal odament hozzájuk, haverkodni akartak, nyilván nyelvi differenciák végett nagy beszélgetés nem lett belőle...

Aztán láttam olyat, hogy odamegy hozzájuk üzletelni, hogy adják el neki a mobiljukat, vagy cseréljék el az övére, meg kell-e parfüm, stb...

Vagy jönnek ilyen cigány suhancok, fényképezgetik a menekülteket, mert az olyan poénos, és beszól az egyik hülyegyerek, hogy na mi van kecskebxszó arabok? Ezt így egy perzsa nyelvű csopotra...

Akkor volt, hogy vonaton ülnek a menekültek, jön egy csapat cigány, és elkezdik nekik, hogy szevasz tesó, így tesó, úgy tesó, melyik faluból jöttetek, meg ismeritek-e a Gazsiékat, és hasonlók. Miután nem sikerült megértetniük egymást, cigányul próbálkoztak. Arra se jött válasz. Akkor elkezdte fitoktani valamelyikük a román tudását, azzal se jutottak semmire, de azért elvoltak. Aztán otthagyták őket, és tovább vonultak másik kocsiba. Mondjuk ez még régebben volt, mikor még nem volt tele a sajtó ezzel a menekülthelyzettel, én is akkor láttam ilyet először, ötletem nem lett volna, kik lehetnek ezek...

2015. aug. 20. 00:17
 15/15 anonim ***** válasza:

"beszól az egyik hülyegyerek, hogy na mi van"

- csak irigykedik, neki nem jutott kecske

2015. szept. 15. 17:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!