Van valakinek negatív tapasztalata a menekültekkel tapasztalatban?

"Vagy fogják és megerőszakolják.
Vicces vagy."
Igen az, köszönöm! Inkább legyen valaki vicces mint betegesen paranoid.
Fütyült egy arab, itt a világvége, hát komolyan...

Idézet innen:
"Anna Bergström nevű felhasználó válasza:
Igen volt már hogy utánam fütyültek a pályaudvar mellett, elég félelmetes volt."
És még egy:
5# Ó elnézést hogy én mint egy gyenge fizikumú nő félek ha egyedül elmegyek egy ilyen 20 fős banda mellett akik szexuálisan cukkolnak és fütyülgetnek utánam! Fel tudod fogni milyen érzés ez egy nőnek, fel tudod fogni mit él át ilyenkor egy nő??"
És most egy másik kérdésből:
(...) Nőként mondom hogy én egy ilyen helyzetben meg se várnám a behívót már mennék azonnal a Honvédséghez katonai szolgálatra"
http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__716..
Nem kicsit ellentmondásos... Szóval az a kérdés, melyik az igaz. Mert egy "gyenge fizikumú nő", aki fél 20 férfi mellett elmenni egy pályaudvaron, az még inkább félne egy többszáz fős laktanyában, ahol evidensen sokszor annyian fütyülgethetnek utána, a többiről már nem is beszélve...
.......
A kérdésre: Nekem nem volt negatív tapasztalatom menekültekkel. És ismerőseimnek sem.

És ugyebár az utánafüttyögés csak és kizárólag a menekültekre jellemző, hazánkban eddig ismeretlen viselkedésforma, nem?
Én már hallottam olyat is egyébként, hogy valakire csúnyán néztek, meg elmentek az ablaka előtt. Szerintem ideje lenne bevezetni az apartheid rendőrállamot, amíg nem késő.

Igyekszem elkerülni az ilyen leprahelyeket, mint a Keleti, de eddig, ha arrafelé jártam, sosem konfrontálódtam velük. Ültek kussban a pokrócon, végigmértem őket, megcsóváltam a fejem, rágyújtottam, oszt ennyi, húztam a dógomra.
Igaz, nem is vagyok egy ecsetfejű rózsaszín pólós 50 kilós cicafiú XD

"És ugyebár az utánafüttyögés csak és kizárólag a menekültekre jellemző, hazánkban eddig ismeretlen viselkedésforma, nem?"
Igen, van ilyen a primitív söpredéknél is.

@ 13.:
"Sokféle katonai szolgálat létezik (...)"
Igen, tudom. És? Az még nem változtat azon a helyzeten, hogy többszáz (vagy többezer) férfival vagy összezárva egy helyen, és közülük bizony sokan-sokan fütyülgetnek utánad. És akkor a többit még mindig nem írom le, csak gondolkodj el rajta...

Csak negatív tapasztalataim vannak velük...
büdösek, szemetelnek, kötekednek...

"8# Ne új hazát keress magadnak hanem küzdj ezért!"
kérdem én, hogyan??? ezek csak az erőszakból értenek.dobáljam ki őket az országból?egyedül?ha megölsz egyet életfogytiglan.mire legális tűzparancsot adnak legalább önvédelemre addigra annyian lesznek hogy esélyünk nem lesz.
nem értek egyet azzal hogy sehova sem lehet menni.számos ország van ahol nem hagyják elveszni a nemzeti értékeiket. ausztrália izland japán dél korea uruguay és még sorolhatnám.akik megválogatják kit engednek be.
de én még a lakatlan szigeteket is elöbb bevállalom minthogy itt maradjak.sajnos a közbiztonság olyan romlásnak fog indulni.ez nem mogadishu (volt eddig) hogy tűzharcot kell vívni hogy a 2utcányira lévő piacig elmehessek vásárolni.

17# Mégegyszer kérdezem: tudod valamivel bizonyítani hogy a magyar Honvédség 2011-ben Szíriában népirtást követett el?
http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__716..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!