Pozitív vagy negatív hősnek tartod-e az alábbi jellemvonással bíró embert?
Az esetleges válaszod nyílt színvallás, hogy melyik oldalon állsz! És nem kell hosszadalmas-sőt semmilyen eszmefuttatás véleményezve a fentieket csak és kizárólag egyenes válasz, hogy pozitív hős-e a fenti jellemvonással bíró ember vagy negatív!
A válaszod megmutatja, hogy melyik oldalon állsz!
Már rég megtanultuk, hogy a kommunizmus nem old meg semmit... A leírtakból màr csak egy lépés lenne és bebörtönöznének/kivégeznének, mint a "rendszer ellensége", ha nem akarnám odaadni a magántulajdonomat..
Tehát egyértelmüen negatív, és úgy, hogy a jelenlegi rendszert sem tartom jónak.
Nem.
Semmikeppen sem.
En peldaul nem azert tanultam es dolgoztam eddig, hogy aztan hirtelen valaki ugy gondolja, hogy tul jo nekem (amugy nem, egyaltalan nem kirivoan jo, csak en meg tudok elni egy honapban) es hopp meg tobbet elvegyen, hogy aztan masoknak adja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!