Az MSZP vagy a FIDESZ kormányzása idején volt jobb az életed?
Most nagyon rosszul élünk:(( Pedig mind ketten dolgozunk.Mi új életet kezdünk hátha...
Kérdésedre válaszolva 2001-2003 éltem nagyon jól,utána folyamatos romlás következett.
"csürhe alatt embereket többet értünk nem? én itt csak egy embert látok aki esetleg helyesli az mszp-t."
az egy is sok
No akkor emlékezzünk! Mindíg a legutolsó éveket szidjuk mert előtte jobbnak tünt az élet.
Elfelejtettük, hogy a kisebb parlamenti létszámot 2002-ben és 2006-ban ki nem szavazta meg, hiszen a pénz nagy részét ők lopják széjjel!
Elfelejtettük, hogy a köz - szféra fizetését 50 %-kal ki dobta meg!
Elfelejtettük, hogy a parlamentből - mint munkahelyről - kik voltak azok akik rendszeresen kivonultak, példát mutatva a fiataloknak és közben kapták a fizetést, a juttatásokat!
Jelenleg világgazdasági válság van, amely vetekszik a II. Világháború előttivel, tehát nincs munkahely, nics pénz, ne csodálkozz, hogy rosszabbul élünk.
7 évvel ezelőtt jobban éltem, mert volt munkahelyem, nem kerestem rosszul és tudtam félrerakni is.
"Elfelejtettük, hogy a parlamentből - mint munkahelyről - kik voltak azok akik rendszeresen kivonultak, példát mutatva a fiataloknak és közben kapták a fizetést, a juttatásokat!"
A fidesz megmonta,hogy nemakar egy légtérbe lenni Gyurcsánnyal
1. elakarták kerülni az idegösszeomlást
2,nem értek volna semmit
3;csak az öszödi beszéd kiszivárgása után volt kivonulósdi
"Jelenleg világgazdasági válság van, amely vetekszik a II. Világháború előttivel, tehát nincs munkahely, nics pénz, ne csodálkozz, hogy rosszabbul élünk.
7 évvel ezelőtt jobban éltem, mert volt munkahelyem, nem kerestem rosszul és tudtam félrerakni is."
Nem lehet mindent a válságra fogni.
Hasznos volt számodra ez a válasz?
A válasz írója 53%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 21:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!