Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Az MSZP vagy a FIDESZ kormányz...

Az MSZP vagy a FIDESZ kormányzása idején volt jobb az életed?

Figyelt kérdés
És ez miben nyilvánul meg? Írjatok kort is.
2010. márc. 10. 15:47
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
100%
én munkahelyről netezek, és majdnem 200k-t keresek, és igenis idegesít, hogy ebből kb 55k Ft a hivatalos legális. idegesít, hogy ha kilépek az utcára, akkor vigyázni kell, hogy ne raboljanak ki és igenis idegesít, hogy a bkv-n örülök ha nem szarba ülök. és hát nekem lehet, hogy nem rossz, de vannak körülöttem sokan, barátok, családtagok akiknek viszont szar, így nekem hiába jobb, még nem léphetek túl a problémákon, nem vagyok önző mint sokan mások.
2010. márc. 10. 16:50
 12/29 anonim ***** válasza:
100%

Most nagyon rosszul élünk:(( Pedig mind ketten dolgozunk.Mi új életet kezdünk hátha...

Kérdésedre válaszolva 2001-2003 éltem nagyon jól,utána folyamatos romlás következett.

2010. márc. 10. 16:56
 13/29 anonim ***** válasza:
65%
Nem látok nagy különbséget a két időszak között. Mindkettőben azt éreztem, hogy lényegesen rosszabbul élek mint bárki Tőlünk nyugatra. Szarul kerestem, az országban kosz volt mindig. Kórházba félve megyek az ott uralkodó állapotok miatt gyerekkorom óta, a kisebbséggel folyamatosan gond van mégis több pénzt kapnak mint aki dolgozik, a Balatonon ugyanúgy átb@sznak a lángososnál. Ezért nem lehet egy embert ,egy pártot okolni. Az ország mentalitásával is gond van. Nekem szép emlékeim vannak amúgy a 80-as évek végéről 90-es elejéről. Talán mert fiatalabb voltam és kevésbé érdekeltek a körülmények.
2010. márc. 10. 17:00
 14/29 anonim ***** válasza:
49%

"csürhe alatt embereket többet értünk nem? én itt csak egy embert látok aki esetleg helyesli az mszp-t."

az egy is sok

2010. márc. 10. 17:52
 15/29 anonim ***** válasza:
44%
Is-is. 94-98ban jól éltünk. Még 98-02ben is. Sőt, még a Medgyessy alatt is jó volt... Gyurcsánytól kezdve kezdődött el minden...
2010. márc. 10. 19:21
 16/29 anonim ***** válasza:
Nem tudom,hogy van ez,de minden folyamatosan drágul,én meg egyre kevesebbet keresek!Arról nem is beszélve,hogy hajszálon múlik,meddig dolgozhatok még.A Fidesz kormányzása idején nem volt ez a létbizonytalanság. 37/f
2010. márc. 11. 10:31
 17/29 anonim ***** válasza:

No akkor emlékezzünk! Mindíg a legutolsó éveket szidjuk mert előtte jobbnak tünt az élet.

Elfelejtettük, hogy a kisebb parlamenti létszámot 2002-ben és 2006-ban ki nem szavazta meg, hiszen a pénz nagy részét ők lopják széjjel!

Elfelejtettük, hogy a köz - szféra fizetését 50 %-kal ki dobta meg!

Elfelejtettük, hogy a parlamentből - mint munkahelyről - kik voltak azok akik rendszeresen kivonultak, példát mutatva a fiataloknak és közben kapták a fizetést, a juttatásokat!

Jelenleg világgazdasági válság van, amely vetekszik a II. Világháború előttivel, tehát nincs munkahely, nics pénz, ne csodálkozz, hogy rosszabbul élünk.

7 évvel ezelőtt jobban éltem, mert volt munkahelyem, nem kerestem rosszul és tudtam félrerakni is.

2010. márc. 14. 21:24
 18/29 anonim ***** válasza:
FIDESZ alatt jobb, de nem jo.
2010. márc. 15. 00:53
 19/29 anonim ***** válasza:

"Elfelejtettük, hogy a parlamentből - mint munkahelyről - kik voltak azok akik rendszeresen kivonultak, példát mutatva a fiataloknak és közben kapták a fizetést, a juttatásokat!"

A fidesz megmonta,hogy nemakar egy légtérbe lenni Gyurcsánnyal

1. elakarták kerülni az idegösszeomlást

2,nem értek volna semmit

3;csak az öszödi beszéd kiszivárgása után volt kivonulósdi

"Jelenleg világgazdasági válság van, amely vetekszik a II. Világháború előttivel, tehát nincs munkahely, nics pénz, ne csodálkozz, hogy rosszabbul élünk.

7 évvel ezelőtt jobban éltem, mert volt munkahelyem, nem kerestem rosszul és tudtam félrerakni is."

Nem lehet mindent a válságra fogni.

Hasznos volt számodra ez a válasz?

A válasz írója 53%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: tegnap 21:24

2010. márc. 15. 01:51
 20/29 anonim ***** válasza:
Én baloldalinak vallom magam és realistának is, tehát: FIDESZ. Ez van, el kell ismerni.
2010. márc. 15. 08:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!